Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои идва голяма промяна

Навлизаме в нов период, в който се сменя знакът на една много важна планета - Меркурий преминава от Скорпион в Стрелец. Планетата на ума и комуникациите преминава в огнения и импулсивен Стрелец. Ключово в този период е да не се разпилявате в мислите и интересите си, а да насочвате ума и разговорите в една концентрирана посока. Да бъдете фокусирани, колкото и да ви е трудно.
Днес Меркурий преминава в Стрелец, знакът на разширяването, пътуването, учението и духовността. И докато тази планета е прецизна, пресметлива, организирана и умее да се вглежда в малките детайли на ситуацията, Стрелецът по-скоро се интересува от „голямата картина“, което прави този транзит доста интересен.
Всеки, който вече е запознат с особеностите на енергията на Меркурий, знае, че тази планета отговаря за информацията, парите и късмета в сферата на бизнеса. Това означава, че от днес всички ние ще очакваме много успехи в тези области.
Този транзит доста ще помогне да погледнем напред и да потърсим някои решения, вместо да затъваме в мрачни мисли. Умът ни ще стане по-буден и оптимистичен. Ще препуска към новите хоризонти напред.
Ето кои зодии ще усетят най-силно влиянието на Меркурий в Стрелец:
Овен - Меркурий ще помогне на Овена за формирането на доверителни отношения с другите. Това ще бъде основната му подкрепа за представителите на този знак. Във финансовия сектор не трябва да очаквате подкрепа, така че ще трябва да действате самостоятелно, разчитайки само на своя опит и придобити преди това знания.
Лъв - Лъвовете могат безопасно да купят нещо важно за къщата, да направят ремонт. Можете да инвестирате в нови хобита. Астролозите съветват да бъдете малко по-внимателни към детайлите, тогава всичко ще бъде наред. В повечето случаи Лъвовете трябва да се вслушват и в мнението на близките. Със сигурност няма да е излишно.
Везни - Меркурий ще даде на Везните нови възможности в общуването с хората. Намирането на общ език с непознати ще стане много по-лесно, което ще допринесе за растежа на самочувствието. Везните също ще станат по-отговорни и ще могат в пъти
Стрелец - Меркурий ще се погрижи околните да спрат да се месят в живота на Стрелеца. Този период е белязан от усещане за свобода, позитивност и радост. Стрелците ще могат да извлекат много повече ползи от самотата и общуването. За тях ще се изтрият границите на възможното, ще се отвори съзнанието.
Водолей - Водолеят ще има успех, но няма да е лесно да се каже точно в каква област ще дойде при тях. Най-вероятно това ще бъде сферата на финансите и работата, но също така ще им стане по-лесно да намерят общ език в общуването с другите. Водолеите ще бъдат по-харизматични и красноречиви, така че ще стане по-лесно да правят добро впечатление на хората.

Публикувана на
12 Ноември 2023 година