Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Голямата Перука позлати жена си

Шефът на БФС Борислав Михайлов буквално е позлатил съпруга си Мария Петрова. В това се увериха папараците на "България Днес".
Бившата гимнастичка бе уловена с изключително скъпи аксесоари по време на една от редките си разходки из софийските улици. Откакто почти целият народ се вдигна на бунт срещу съпруга й заради управлението на футбола у нас, Петрова избягва да се разхожда. Само че вездесъщите папараци на вестника не спят и всяка стъпка на най-популярните и одумвани хора в България е уловена.
На ушите си любимата на Боби М. е поставила изключително модерни, но и мегатузарски обеци. Аксесоарът, който й придава още повече чар, е от злато. Не е ясно точно коя е фирмата, изработила бижутата на Петрова, но отдалеч си личи, че е първо качеството, разбира се, както и много скъпо.
Но това не е всичко. На дясната си ръка съпругата на президента на БФС е поставила скъп часовник. Той също, разбира се, е златен, показват кадрите.
Облеклото на съпругата на легендарния вратар също е от най-висок клас. Всички дрехи - панталон, тениска и обувки, на Петрова са по-последен писък на модата. Чантата й пък е на известна модна компания. А очилата й, разбира се, също са маркови.
За да слезе до пъпа на столицата от палата си в Бояна, Петрова се придвижва, естествено, със скъпа кола. Въпреки че не е най-новото возило, жената на Борислав Михайлов кара огромен джип. Факт е, че бившата гимнастичка е с него от няколко години. И явно е доволна от колата, щом още не я е сменила. След като паркира в идеалния център на София, бившата гимнастичка и топкрасавица се запъти по задачи. /хотарена

Публикувана на
12 Ноември 2023 година