Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 8240 пъти

Овен
До 11ч. 30 мин. направете това, което отдавна искате. Няма да ви се помага, но и никой няма да може да ви попречи и спре. Каквото постигнете сами, със собствени усилия и средства ще е важно и ценно и ще ви покаже къде са силите ви и къде пропуските. След това до края на деня е добре да планирате новите си начинания и да стиковате мнение с партньори, колеги и работодатели.
Телец
Днес до обед нито доброто помага, нито злото вреди. Каквото предприемете ще зависи само от вас и от личното ви ниво на компетентност. Не играйте чужди игри и не влизайте в комбина с никого. Тенденцията е да ви се стоварват чужди отговорности. На обед са възможни конфликти и емоционални изблици. Родените около 15 май са в по-неблагоприятна позиция. Стопирайте агресията.
Близнаци
До обед върнете дългове, приключете с дела и отношения, в които се чувствате длъжни за нещо. Време е за разчистване на камъните в градината на личния ви интерес. Ще ви олекне, ако успеете да отхвърлите натрупаните задачи и да се справите с личните си задължения. Следобед нищо важно да не се започва. Сондирайте мнения, направете някои проверки преди старта на новите си дейности.
Рак
Новолунието е благоприятно за прочистваща диета. До обед работете върху разчистването на връзки сметки и отношения. Върнете дълг, но не бързайте отново да влизате в зависимости и да задлъжнявате материално или в посока на чувствата. Не давайте големи обещания. Може да се откажете от вреден навик и да приключите връзките, които ви вредят, ограбват и ограничават.
Лъв
До обед всичко е позволено, никой не се намесва в избора ви, но така и отговорностите ви стават двойни. Днес не може да си позволите грешка. Върнете си дълговете преди да стартирате от утре новите си инициативи. Направете лична и професионална инвентаризация и решете с кого и как ще продължите в бъдеще. Следобед е време за планиране и проучване на пазара и връзките.
Дева
До обед може да се постигне напредък във всяка една от желаните посоки. Време е да се изчистят отношения и задължения, да се върнат дългове и да се раздели неделимото преди. Ако улесните някого и той ще направи съответен жест, но ако се скарате, конфликтът дълго ще тлее. Контролирайте емоцията и агресията си тази вечер. Луната е в съвпад с Марс, думите нараняват.
Везни
До обед може да постъпите както ви се харесва, както ви се иска или ви идва отвътре. Доброто и злото не се намесват в избора ни. Следобед планирайте и стиковайте действията си с важните за отношенията и деловата ви активност хора. Планирайте за утре старта на новите бизнес инициативи. Не се преуморявайте, спазвайте диета не започвайте нова работа, всичко да се проверява.
Скорпион
Днес до обед може да направите своя ход с пешката-царица и да сложите на мястото им тези, които ви вредят и пречат. Върнете си дълговете и не правете нови, потърсете длъжниците си и изчистете отношенията от насъбрания негативизъм. Родените около 15 ноември ще имат силата да спечелят всяка битка. Марс и Луна са в съвпад със Слънцето ви. Покажете на всеки къде му е мястото.
Стрелец
Каквото е важно уредете го до обед. След това напрежението нараства, появяват се нови играчи на терена на личните ви и професионални отношения. Ще е трудно да се определи кой с кого и против кого играе. Вечерта е агресивна, някой поставя ултиматуми, а друг се готви да напусне и сам да определя избора и живота си. Утре сутрин ще се събудите с правилната идея и точния избор.
Козирог
До обед имате повече свобода на действие и късмет в деловите и лични връзки, но след това агресията в отношенията нараства, появяват се вредни и разболяващи фактори и програмата ви може да се обърка. До края на деня не взимайте окончателно решение по важните въпроси. Проверете как стоят нещата, съберете нужните факти и си направете план програма за утре..
Водолей
Ден на кривите сметки и още по-кривите отношения. Върнете си дълговете, но не правете нови и не влизайте в казиното. До обед може да се изплъзнете от някои неприятни задачи и проблеми, но следобед газите в тресавището на вредните и неравностойни връзки. Не влизайте в конфликти, ще излезете виновни за чужда вина. Започнатото ще се провали, отложете за следващите дни.
Риби
Ден за инвентаризация. Разчистете терена, на който ще стартирате новата си дейност или връзка в следващите дни. Следобед събирайте сведения и факти, правете планове, но не взимайте крайни решения. Тенденцията е утре ситуацията да се промени и това да ви ориентира към съвсем различни действия и решения. И децата не ви споделят всичко, а утре ще ви поставят условия.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Ноември 2023 година