Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Водоноска в нов клип на Отварачката

Водоноска полива пътя на фолкпевицата Мария в новия й видеоклип „Ангел мой“, разкри пред „Телеграф“ самата тя. „Снимахме на един безлюден път и водоноската два часа го мокреше. Както валеше два седмици непрекъснато, така уцелихме точно този ден да е истинска пролет“, сподели звездата.
Музиката на песента е сръбска, която хем напомня на песните от едно време, хем е модерна, с различно звучене. „За първи път я чух, докато шофирах. Моят мениджър Светослав Кюркчийски ми я пусна като поздрав и много ми хареса. Два пъти отправяхме запитване за закупуване на правата, оказа се, че и други колеги са я искали, но за няколко часа успяхме да ги уредим. Трябваше да им пращам рекламни материали, тъй като каналът ми в YouTube е много нов, искаха да знаят на кого я дават“, казва Мария.
За българския текст се доверила на Ники Гурманов, който се прочу като полицая от забавните клипове на „Светът на Ванката“. „Решенията ги вземаме заедно със Светльо. Аз бях поизлязла от бранша и той ми препоръча Ники. В момента наистина е най-добрият текстописец – нов кадър е и подрежда думите по различен начин. Те думите са едни и същи, но казват различни неща. За два дни написа текста. Даже го взех с мен по време на записа в студиото. Оказа се, че пее много хубаво и го накарах да запише беквокалите. Харесва ми, когато има повече вокали, по-цветно става“, призна тя.
От раз се получил записът, а след него изпили по една водка за отличния резултат.
Премиерното изпълнение на „Ангел мой“ на живо ще бъде на 18 ноември в Боровец. Дотогава феновете й могат да се насладят на видеоклипа, който Люси Иларионов е заснел.телеграф

Публикувана на
13 Ноември 2023 година