Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Леонардо ди Каприо стана чичко

На 11 ноември актуалният холивудски хубавец и плейбой Леонардо ди Каприо навърши 49 години. На този ден той събра близки приятели на парти в Бевърли Хилс.
25-годишното му гадже, моделът Витория Черети, реши да заобиколи проблемите с дрес кода (ако, разбира се, е имало такъв) и се появи на тържеството в свободни, избелели дънки, които изглеждаха по-скоро мръсни, бяла блуза с едно рамо с волани и голямо черно сако. Между другото, денимът с ефект на ръжда, като този на Черети, е една от основните тенденции на този сезон.
Сред звездите, решили да споделят празника на Ди Каприо, най-голямо внимание привлече Кейт Бекинсейл. 50-годишната звезда явно още не се е разделила с Хелоуин и е решила да облече друг карнавален тоалет. Не можем да обясним нейния образ по друг начин. Актрисата се появи на събитието в кадифено боди с имитация на бижута. Вместо колан, талията на Кейт беше украсена с подобие на огромен пръстен със сапфир.
Режисьорът Тайка Уаитити и съпругата му, певицата Рита Ора, също не можаха да пренебрегнат тайното честване на рождения ден на Леонардо ди Каприо. Освен това те, подобно на холивудския Казанова, знаят как да направят истинска детективска история от връзката си. Влюбените вдигнаха тайна сватба през лятото на 2022 г. - това стана известно от социалните мрежи на сестрата на актрисата Елена. Тя публикува снимка на Уайтити, на чийто безименен пръст се виждаше заветният пръстен. Рита потвърди факта на брака само шест месеца по-късно, като каза накратко: „Сега не съм на пазара за неженени хора“.
Самият герой на събитието реши да не променя принципите си - черни дрехи, неизменна маска и шапка, спусната до самия нос - всички тези неща отдавна са се превърнали в атрибути, неотделими от образа на Ди Каприо./труд

Публикувана на
14 Ноември 2023 година