Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Валериева с нов нос

Моделката Моника Валериева показа новия си нос в мрежата. Смуглата красавица сподели с феновете си видео, в което определено фокусът бе поставен върху новото й носле. В клипчето тя пее песен на арабски, а камерата е насочена към устата и носа й, местейки я от ляво и от дясно, оставяйки впечатление, че иска да демонстрира новата му форма. “Браво получило се е много добре“, написа верна почитателка на Моника. Последваха още няколко публикации от леглото, колата, от улицата всички насочващи вниманието към последната трансформация на моделката.

Както самата тя призна, преди няколко дни се завърнала от Турция където претърпяла поредната реконструкция на носа си. Този път под прицел бил върхът на нослето на красавицата. Чипото връхче отдавна било мечта за нея. Според близки до брюнетката - поредната операция на носа й е направена при един от най-добрите турски лекари. Д-р Мухамет Дилбер е прочут с ринопластиката, която прави не само сред родните звезди, но и по света. Нослето на попфолк звездата Емануела е дело именно на същия турски лекар.
Според запознати цените при специалиста са доста високи. За повторна операция при него трябвало да се броят между 20-30 000 лв./телеграф

Публикувана на
14 Ноември 2023 година