Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Прея за малко да се изпусне пред Рачков

Прея за малко щеше да се изпусне в шоуто „С Рачков всичко е възможно”. „Пауза! Пауза! Митко, не се шегувам”, провикна се певицата от мястото си тъкмо, когато водещият я представяше като втори участник в играта „Лудият микрофон”.
„Уважаеми зрители, нека да се изпишка и тогава. Явно простатата при нея...”, поде Рачков през смях и покани Кали да излезе да пее вместо Прея, която вече тичаше към тоалетната. Фолкпевицата обаче възкликна: „На мен също ми се ходи, но по друга нужда”. За щастие се шегуваше, така че не се наложи водещият, останалите участници и публиката в залата да чакат.
Прея успя да се върне навреме, точно след края на изпълнението на Кали. „Значи, Раче, наистина в това шоу наистина всичко е възможно. За първи път Криско ми е подгряващ и за първи път виждам да аплодират някой, след като се е изпишкал”, заяви Кали, след като колежката й най-после пя.
В това време на сцената вече се разтилаше найлон за следващата игра. „Това да не е за голямата работа?”, поинтересува се Мон Дьо. Кали веднага изтъкна, че трябвало да донесат найлона, когато на Прея й се пишкало. „Нямаше да ни стигне”, отвърна Рачков. Закачките с пишкането на Прея продължиха, когато на сцената се размятаха салфетки./хотарена

Публикувана на
14 Ноември 2023 година