Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда носи успехи

Видяна: 4520 пъти

Овен
Край с изчаквателната политика. Чудесен ден за старт на нови проекти и дейности, за подписване на нови договори и преминаване на нова работна позиция. Реализирайте всяко предложение. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да се разболее. Тактиката на изчакване и отбрана не печели, време е за нападение и за активно действие в посока на голямата ви цел.
Телец
Ден за активна и творческа работа за провеждане на консултации и събрания, за откриване и закриване на сметки и вадене на разрешителни. Гонете си интереса, не чакайте друг да организира нещата и да тича по вашите задачи. В момента всеки мисли за себе си, ще ви струва скъпо недоглеждането и предоверяването. Печелят хората с активно, агресивно и находчиво мислене.
Близнаци
Родените около 5-15-и да не бавят топката, а да поставят условията си пред когото трябва. Днес няма да мине без притискане и ултиматуми. Ако не действате от позиция на силата, друг ще хване тоягата и ще действа разпоредително във ваша вреда. Защитете си личните и професионални интереси, не оставайте друг да определя бъдещия ви избор. Планирайте за утре двустранни срещи.
Рак
Бъдете дейни и пробивни. Който днес се свива и притеснява ще бъде елиминиран и отстранен от играта. Надигащата се конкуренция ви предизвиква. В следващите два дни ви предстоят тежки битки за постове и позиции, но днес е важно да се напаснеш и ориентираш в средата, да намериш истински и верни приятели и защитници. Сега е момента да кандидатствате за по-висока служебна позиция.
Лъв
Направете крачка към най-важната за вас житейска и професионална посока. Не оставайте в старата позиция. Край на колебанията. Днес е време да се действа, да се атакува конкуренцията, да се стимулират децата и партньорите към нови начинания и перспективни инициативи. Който остане на място и в нерешителност ще диша прахта на победителите, ще загуби ценно време и пари.
Дева
Днес родените около 5-15 септември са поставени между чука и наковалнята. Както и да постъпите ще има недоволни или обидени. Съветът е да си гоните целите и да не правите компромиси, ако те ще ви отдалечат от планираното за деня. Хората с активно мислене и нагласа ще доминират, а тези, които се свиват, страхуват и пасуват ще загубят и ще играят подчинителна роля в бъдеще.
Везни
Ден за атака по всички фронтове на живота, работата и личните връзки. Който остане в пасивно изчакване ще даде възможност на конкурентите да го елиминират от играта. Не се колебайте да поставите условията си, да заявите участия и да подпишете изгодни договори. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна, ще може да се защитите от чуждите амбиции и претенции.
Скорпион
Днес всяка крачка ще е трудна, но важна и отговорна. Не пренебрегвайте изгодните покани и предложения, реализирайте всяка една предложена възможност. Може да стъпите на нова база и да стартирате нова дейност. Чудесно е за отваряне и освещаване на магазини и офиси. Ще привлечете силни покровители, ще ви се прави и безплатна реклама. Ден на дълготрайните творчески проекти.
Стрелец
Днес изчаквателната политика е губеща по всички фронтове на живота, работата и личните връзки. Бъдете настойчиви, вземете това, което ви се полага, а някой ще уреди и нещо много повече. Подпишете нов договор, привлечете нови клиенти и симпатизанти и влезте в нова среда. Всеки старт ще е успешен и ще носи перспектива в бъдеще. Планирайте за утре само двустранни срещи.
Козирог
Ден за активни действия в посока на важната за бъдещето ви цел. Който изчаква губи. Навлизате в силен тридневен период, който ще донесе късмет на всички нива в живота и деловите отношения. Не е време да си пас, да изчакваш, да се надяваш, че някой друг ще свърши работата вместо теб или ще ти уреди нещата. Хищниците се готвят за скок, да му мислят тревопасните. Създайте си защити.
Водолей
Днес е особено важно да сте активни и действени. Заемете подходящата за вас позиция, подпишете нов договор, регистрирайте фирма, започнете нова дейност, извадете патенти и разрешителни. Ден за първа крачка. Не давайте възможност на конкуренцията да вземе вашето и това, което ви се полага. Заявете участия в престижни конкурси и творчески мероприятия.
Риби
Денят е неблагоприятен за изчакване нещо да се случи и получи или някой да се активизира и да ви покани в играта. Този някой непрекъснато ви стопира с нерешителността си или с желанието да обсеби цялата работа и сделка. Така и двамата може да загубите. Ще спечелят хората на активната и творческа инициатива и тези, които са си осигурили подкрепата на влиятелни и стабилни партньори.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Ноември 2023 година