Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои са най-големите скръндзи

Сред представителите на Зодиака има определени знаци, които ценят парите си повече от всички останали и рядко се отдават на разхищения. Точно това са трите най-пестеливи зодии.
Дева
Дева е определението за педантичен. Тя има добра представа за всички детайли, когато става въпрос за нейния начин на живот, но особено когато става дума за парите ѝ. Девата следи всеки един разход, без значение колко малък е. Има рационализиран бюджетен план и се придържа към него независимо от всичко.
Козирог
Козирогът е един от най-финансово отговорните в целия Зодиак, което води до неговата пестеливост. Подобно на земната зодия Дева, следи разходите си и се грижи да не надхвърля бюджета си. Гледа на парите като на инструмент и средство за постигане на целите си. Никога няма да видите Козирог да пилее трудно спечелените си доходи.
Скорпион
Скорпионът толкова много се самозащитава, което го прави невероятно пестелив. Той е много предпазлив, когато става въпрос за неговите финанси, защото е наясно какво може да се обърка в този живот. Скорпионът не вярва в несериозните разходи или в дните за глезене. По-скоро трупа пари в случай на бъдеща извънредна ситуация.

Публикувана на
16 Ноември 2023 година