Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 4480 пъти

Овен
Насрочете важните си срещи за първите два часа на работното време. След това е за препоръчване да не се провеждат съвместни мероприятия и събрания. Срещите на четири очи ще се по-успешни и ще носят перспективи и печалби и за двете страни. До вечерта проведете и консултации с нужните ви специалисти. Не оставайте неразрешени и здравните си проблеми.
Телец
Ден на фатално привличане особено в секса и любовта. Някой намира слабото ви място и се опитва да ви въздейства, да смени програмата ви и да се внедри на вашата трапеза. Лош ден за нови запознанства. Добре е да ограничите контактите и да не взимате важни решения. Намесата ще е от няколко страни, сякаш другите са се наговорили да ви се бъркат в живота и да ви променят програмата.
Близнаци
Ден на изкушения, за всеки ще се намери някой, който би го провокирал и предизвикал. Не позволявайте трети лица да се бъркат в интимния ви и професионален живот. Днес третият е излишен по всички показатели и ще навреди повече отколкото очаквате. Не ползвайте посредници, сами си свършете работата и си уредете сметките. Не е ден за първа среща, а и втората може да почака.
Рак
Родените в първата декада ще бъдат подложени на фатално привличане и влияние. Дори и непознати хора може да се опитат да ви вкарат в личните си отношения и проблеми. Постарайте се да не изпадате в зависимости. Не взимайте заеми, не давайте големи обещания на никого. Не е ден за нови запознанства. Тенденцията е, който днес влезе в живота и работата ви да ги обърка тотално.
Лъв
Не позволявайте на никой да ви въздейства, да се намесва в живота и в личния ви избор. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. Ще се намерят и за вас изкушения и опасни изкусители, на които ще ви е трудно да откажете. Не приемайте нищо на доверие, не са ви нужни съвети и консултанти. С всичко може да се справите сами и още утре да изкачите поредния връх в кариерата.
Дева
Днес се пазете от хора-прилепала, които ще използват момента да се прикрепят към вас и дълго да ви използват в една или в друга посока. Вървите към фатални срещи и запознанства, които е добре да прекратите още в зародиш, за да не страдате и да не се окажете ограбени емоционално и материално. Следобед излизате от невървежа и в следващите два дни ще доминирате и печелите.
Везни
Родените в първата декада ще имат проблеми в общуването и личните връзки. На прага сте на фатално привличане, което може да ви дистанцира и скара с приятелите и верните хора и да ви вкара в неравностойни отношения и любовни връзки. Не е ден за запознанства, за приемате на предложения и покани. Не се отклонявайте от пътя, днес е важно да стигнеш до определената в миналото цел.
Скорпион
Ден на грехопадението. Ще бъдете изкушени да нарушите старите спогодби и споразумения, да отхвърлите участието на предани партньори и съюзници и да тръгнете напред с непроверени хора. Не поглеждайте встрани от пътя, но вероятно няма да последвате този свет и ще си създадете сами проблеми в отношенията. Ден на изневери, но не само на партньора, а и на собствения ви избор.
Стрелец
Ден за консултации със специалисти в деловата и здравната област. Споделете проблемите си, но не с лаиците, а с експерти в проблемната ви област. Не позволявайте на никой да ви отклонява от целта. Не се спирайте за разговори с непознати, не се разхождайте сами. Днес третият е излишен и вреден за бъдещето на другите двама. Попадате на фатално влияние.
Козирог
Днес някой може да ви предложи да избирате между доброто и злото. На пръв поглед ви се предлага нещо добро, но бъдете сигурни, че в бъдеще то ще се окаже зловредно и губещо не само за вас, но и за близките свързани с вас. Не правете никакъв избор, всяко решение взето под диктовка е грешно. Някой ви шепне на ушенце неща важни за него и изгодни само за неговите цели и стремежи.
Водолей
Днес допускате някой да се прикрепи към вас, да ви направи услуга, но и да се ползва от екстрите, които сте създали. Ден на хората-прилепала, на тези, които винаги разчитат на някой друг и се опитват да живеят на чужд гръб. Не бива да плащате цялата сметка, да се съгласявате със заробващи оферти и да влизате в обсебващи отношения. Днес и любовта ви е неравностойна.
Риби
Днес третият е излишен, но ще остане в играта и ще мъти водата на други двама. Дистанцирайте се от зловредни присъствия. Ден на Адам, Ева и Змията. Ще ви с предлагат изгодни и на пръв поглед примамливи оферти, но ако се включите в тях ще сбъркате, ще загубите позиции и средства и ще сте пешка в ръцете н хитреците. Доверчивите са в най-неблагоприятна позиция.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Ноември 2023 година