Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Камата на крака при новия кмет и при кума си

Христо Стоичков към кмета Костадин Димитров и общинските съветници от Пловдив: Вие сте един отбор!

„Вие сте един отбор, а кметът Костадин Димитров е вашият капитан. Както и в спорта, големите успехи могат да бъдат постигнати само когато сте единни и си помагате“. С тези думи легендата на българския футбол Христо Стоичков се обърна към представители на всички политически групи в Общинския съвет на Пловдив и към екипа на кмета Костадин Димитров дни.
В заседателната зала на площад „Стефан Стамболов“ 1 носителят на Златната топка отбеляза, че още като кмет на район „Тракия“ Костадин Димитров е спечелил уважението на гражданите и му пожела още много успехи начело на Община Пловдив.
„Благодаря на Христо Стоичков за подкрепата. Доверието, което той и всички вие ми гласувате е много ценно за мен. Получавам много поздравления от пловдивчани, които очакват от нас да направим, така че те да живеят по-добре. Ще работим за това Пловдив да върви напред, проблемите на гражданите да бъдат чути и да предлагаме решения за тях“, увери новиян кмин кметът Костадин Димитров.
Новоизбраният председател на Общински съвет Атанас Узунов, който е кум на Модерния ляв, подчерта, че работата с представителите на всички политически партии е изключително важна за осигуряване на работещ Общински съвет.
На срещата присъства и началникът на отдел „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински.

Публикувана на
16 Ноември 2023 година