Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Конкурс за „Зам.-мис Пловдив“ ще има по Коледа, фаворитката вече е ясна

Фаворитката за предстоящия по Коледа в Пловдив конкурс за красота „Зам.-мис Пловдив“, е ясна. Това е 33-годишната Светлето Ташкова. От Кючука е. Пълно перде, каквито са всички отвъд Бетонния мост.

Динко ПЕТКОВ

Шоуто за определяне на зам.-миската ще е за първи път. Инцидент от лятото е причината. Тогава на титулярната Мис Пловдив й се спукал на две места силиконът. Категорично отказала да се покаже пред делегация от чужбина. „Като спукана плажна топка съм. Пробвах да се закърпя, но с гумичка не става!“, ревнала тя.
А класираната на второ място с връзки се уредила за инкасаторка към Енергото. Третата пък се хванала със земеделие – отглеждала червена капия в Труд.
Кастинг за кандидатките няма. Публиката ще определи коя става за „Зам.-мис Пловдив“. Журито ще абсолютно евроатлантическо, одобрено от посолството. Никакви копейки и корнелийки. За шеф ще бъде поканен не кой да е, а Мъжът на годината. Стига да не е зает със събиране онлайн пари за нещо си, очаква се той да даде съгласие. За да се вдигне журното ниво правят се постъпки в състава му да влезат и професор-математик и като външен оценител ококорен софийски генерал, известен с ръста си 2.40 см.
Много строго ще се гледа за облеклото: „Никакви анцузи маркови пеньоари и разни потничета!“, предупреждават.
Наградите са апетитни. Победителката получава вила в стил рококо в Столипиново. След нея ще е вечеря на свещи с акад. Дянков, с уточнението, че ще дойде, ако дотогава няма разглобяване. За третата пък ще безплана целогодишна карта за градския транспорт.
В момента обучават фаворитката какво да отгвори на сакралния въпрос за такива конкурси „Каква ще е Вашата мисия?“. Милата, все се запъва да отвърне: „Моята мечта е да се посветя на страдащите и бездомни хора на света. Да съм светъл лъч в техния окаян живот!“.
Днес, докато репетирала за втора седмица този текст, на блузката й се появила една буболечка. Помислили, че е калинка. Взели я да видят в каква посока ще хвръкне, за да предскаже къде прецъфтялото девойче ще се омъжи. Оказало се обаче, че е тлъста хлебарка. „А, сигурно съм я донесла от къщи. Пълно е с тях. Но нали съм жалостива душа, не ги закачам!“, махнала тя ръка и попитала: „Ако кажа пред журито колко съм милозлива към домашните животни, няма ли да е плюс за мен, а?“.

Публикувана на
17 Ноември 2023 година