Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще имат късмет в петък

Видяна: 5520 пъти

ОВЕН
До обед се сблъсквате с основните си проблеми и конкуренти, а следобед се опитвате да коригирате подхода и да насочите в друга посока неизбежните разговори и преговори. Може да използвате посредници за най-неприятните делови срещи. Родените във втората декада влизат в тежки битки за защита на свои и колегиални интереси. Днес се оформят лагерите в работата и живота ви.
ТЕЛЕЦ
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Чакайте предложения, покани за съвместна работа или за приятни моменти заедно. Някой съчетава полезното с приятното и постига максималното в една трудна ситуация. Правото и законът ще ви подкрепят. Може да се измъкнете от наложена ви отговорност, да си върнете права и територии на влияние. Поне един важен въпрос ще се уреди.
БЛИЗНАЦИ
Ден за пътуване, за срещи на място, за огледи на имоти и терени. На прага сте на изгодна покупко-продажба. Не се ограничавайте в храната. Колкото и да изядете днес няма да напълнеете, а ще се заредите енергийно. Всяка среща е от значение за бъдещето и ще носи надежда. Не се изолирайте, опитайте пак там, където в миналото сте получили откази. Този път ще ви приемат и оценят на ниво.
РАК
Днес една лъжа може да провали перфектната сделка и да ви направи отговорни за финансов провал. Ден на подадените ръце, на честната игра и политика. В желанието за бързи печалби ще бъдете изкушени да завишите цени или да промените условия по договори. Но ответната страна ще се усети, ще ви парира и може да ви изключи от сделката. Бъдете честни и лоялни, иначе губите.
ЛЪВ
Силен и творчески ден. Всяка инициатива ще носи пари и ползи и ще ви свързва с подходящите хора. Съвместните инициативи пробиват защитата на конкуренцията. Сключете нови договори, търсете носи съюзници и партньори и се гответе за преход в нова среда. Поглезете се и по отношение на храната, колкото и да изядете няма да напълнеете. Всичко ще се превърне в енергия и в нови тъкани.
ДЕВА
Един от най-успешните ви дни за месеца. Може да намерите нова работа, да ви повишат и предложат престижна позиция. Парите ви ще се увеличат, може да намерите и нещо странично, но каквото и да се случи ще ви носи защити, протекции и материално обезпечение в бъдеще. Не се отказвайте от нищо, сега е момента да се носят две дини под една мишница. Ще се справите с всичко.
ВЕЗНИ
Днес и родените във втората декада ще имат притеснения, трудно ще напредват, ще вършат работата на мързеливците и ще бъдат поставени пред свършен факт. Ще се изнервите, но не бива да лъжете никого за нищо. Ден на подадените ръце, на честната игра и политика. Всичко, което се скрие и прикрие в бъдеще ще развали работата и ще позволи на конкурентите да спечелят на ваш гръб.
СКОРПИОН
Днес владеете положението, стискате си ръцете с изгодна сделка, пътувате и правите огледи на място. Всеки контакт е от значение и може да донесе в бъдеще изгодни сделки и придобивки и за двете страни. Ще намерите точните думи и ще привлечете верни съюзници. Позволете си и хубаво похапване, колкото и да изядете няма да напълнеете, храната се превръща в енергия.
СТРЕЛЕЦ
Денят е благоприятен за съвместни делови и творчески инициативи, за подписване на нови споразумения и за старт на нов предмет на дейност. Подновете и изтеклите договори при по-изгодни за вас условия. Сега е момента да намерите нови учители и треньори, да си запазите часове при важни за вас консултанти. Не се ограничавайте и в храната, днес тя се превръща изцяло в енергия.
КОЗИРОГ
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Подпишете нов договор, влезте в нова среда, започнете нова или паралелна работа, издействайте си право на достъп до определена зала и екип, кандидатствайте за субсидии по нови програми. Ще намерите нови партньори и спонсори, а някой ще направи връзка за цял живот. Бъдете честни, така отношенията ви ще имат перспектива.
ВОДОЛЕЙ
Денят е благоприятен за съвместни начинания, за работа в екип и за срещи, на които ще се решават съвместни участия и финансиране. Бъдете честни и изисквайте същото от другите. Подписаните договори да имат уточняващи отговорностите на всеки клаузи. Създадените съюзи ще издържат проверката на времето. Някой прави и предложение за брак или стяга сватба.
РИБИ
Ден за старт на нови инициативи, за съвместна партньорска работа и участие в екипни дейности. Не отклонявайте предложения, направете и своите и си стиснете ръцете в името на взаимно изгодна сделка. В този ден не е препоръчителна диета. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Хапнете си неволя и в приятна компания. Късметът е с вас.

Публикувана на
17 Ноември 2023 година