Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ники Михайлов: Тате, иди си!

Боби Михайлов се е заинатил на поста си и отказва да се оттегли като президент на БФС, въпреки че вече дори уличните кучета му искат оставката. Самозабравилият се бивш футболист се е вкопал в кокала и не ще и да чуе да си ходи, нищо че вече е получил червен картон от всичките си покровители - и в бизнеса, и в политиката, и в прокуратурата. Въпрос на дни е срещу него да бъдат повдигнати сериозни обвинения за мащабни злоупотреби, твърдят информаторите ни.
Да убеди баща си да подаде оставка се е пробвал и сина на Боби - Ники Михайлов. Малката Перука още вчера е говорил с него и го е призовал да напусне поста, тъй като ситуацията излиза от контрол. "Иди си, недей да се инатиш. Постигна много, време е да си ходиш - щом не те искат, здраве да е. Животът продължава", казал Ники.
Боби обаче бил истински разярен и дори обвинил сина си, че е страхливец който го предава. "Кой те подучи да ми даваш такива съвети? И теб ли те купиха?", крещял като обезумял. В интерес на истината, Ники Михайлов наистина е бил посъветван от довчерашните покровители на Боби да се опита да убеди впиянчения си пастрок да си тръгне с мир.
Близките му са притеснени да не направи сърдечна криза от комбинацията силен стрес + алкохол. Боби обаче не ще и да чуе за оставка. В първото си изявление за медиите, направено в петък вечер, той заяви, че няма никакво намерение да си ходи. /лупа

Публикувана на
17 Ноември 2023 година