Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 4760 пъти

Овен
Родените в третата декада днес може да се излъжат или да прибързат в преценката. Не уреждайте имотна сделка и не оставайте някой да ви убеждава как да постъпите с наследствата и имотите си. Смирете недоволството и не се оплаквайте. Днес откривате истинския смисъл на връзката си с някого. Постарайте се бързо да се сближите или разделите, ако го усещате.
Телец
Днес нещата правени за удоволствие ще ви отворят работа, от която в бъдеще ще сте доволни и може да имате странични доходи. Мислете и действайте в перспектива. Не отказвайте покани и предложения за съвместни действия и инициативи. До утре на обед установете и контакт с близки или потенциални колеги от чужбина. Днес съдбата работи за вас по неочакван и непредвидим начин.
Близнаци
До обед си позволете повече разкош в храната, няма да напълнеете. Но срещите ви носят пълнота в живота ви и възможност да привлечете спонсори. Очертават се придобивки, водете преговори с чужбина, резервирайте билети. Днес е важно до планирате и действате в една по-далечна перспектива. Нищо да не се оставя за последния момент. Обадете се на тези, за които мислите.
Рак
Денят е неблагоприятен за преговори по имотни и наследствени дела и делби. Може да бъдете изключени от играта, но да намерите своята сила тази вечер на ново място и с нови хора. Стиковайте мнения и намерения с близки в чужбина. Ще се наложи да се посвиете на едно място, но ще се разширите в друга област. Стоите пред болезнени избори, не може всичко да имате.
Лъв
Ден на представителни срещи, в които обирате овациите и другите се съобразяват с вас. Подкрепете инициативите на близките и децата, Днес се играе екипно, печелят съвместните делови и лични инициативи. Насочете вниманието си към проекти, от които всички ще имат полза. Вървите и към перспективни запознанства, родата се разширява, уреждате нови договори и ангажименти.
Дева
Днес сте в стихията си, всичко може да постигнете и уредите. Не се стопирайте проведете важни срещи, преговаряйте по спорните дела и ангажименти. Ще привлечете спонсори и ще се включите в престижни програми. Някой ще разреши и имотен спор с роднини и близки и ще си докара приходи. Пътувайте, уредете си срещи на място, търсете съмишленици и нови бизнес партньори.
Везни
Днес трудно ще се измъкнете от семейните грижи и ангажименти, бъдете внимателни със страничните контакти. Не си струва да си създадете проблем заради едно съмнително удоволствие. Предстоят и тежки преговори с роднини по имотните и наследствени дела. Отсъствието ви ще се усети на всички важни нива. Бъдете там, където е голямата ви лична грижа, любов и отговорност.
Скорпион
Ден за представителни срещи, за пътувания и преговори на място. Свържете се с нужните ви хора, ще получите протекции и обещание за финансиране на важните ви начинания. Ден на протегнатите ръце. Не се ограничавайте и в храната, колкото и да изядете няма да напълнеете. Последната за деня консултация проведете с близки и познати от чужбина, добре е да получите странично мнение.
Стрелец
Символ на деня е препускащият табун волни коне. Не се ограничавайте, пътувайте, уредете си срещи с приятели и партньори, играйте своята игра в комбинация с желанията на хората, които обичате и харесвате. До обед не се ограничавайте и в храната. Вечерта се обадете на близки в чужбина. Планирайте пътувания, резервирайте място и билет. Утре до обед продължете в същия дух.
Козирог
С каквото и да се заемете днес ще ви донесе късмет, защити и подсигуряващи клаузи по новите договори. Добре е за сделка с недвижим имот. Ще се разберете с роднини по спорните въпроси. Родените в третата декада уреждат изгодни оферти както за работа, така и за почивка и пътуване. Може да получите дължими услуги и пари и да направите замени на собственост. Не пренебрегвайте шанса.
Водолей
Ден за обмен на мисли, средства и ресурси, за уреждане на имотни и наследствени проблеми и за старт на нова бизнес програма. Мислете и действайте в по-далечна перспектива. Предстоят ви кармични срещи. Някой намира верен партньор, а друг вече се обвързва с брачен договор. Ще намерите странично финансиране за проектите си. Вечерта се приберете навреме, спазвайте закона..
Риби
Концентрирайте се максимално. До три дни може да постигнете много, да си изиграете играта и да спечелите нещо, за което от доста време се борите и мечтаете. Денят е благоприятен за срещи с родата, за уреждане на имотни и неследствени дела. Ще ви бъде дадена отсрочка за пристигане или напускане, може да си стиснете ръцете с предварителен договор устройващ и двете страни.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Ноември 2023 година