Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни се пише през новата седмица

Овен 21 март – 20 април
Родените в третата декада днес може да се излъжат или да прибързат в преценката. Не уреждайте имотна сделка и не оставайте някой да ви убеждава как да постъпите с наследствата и имотите си. Смирете недоволството и не се оплаквайте. Днес откривате истинския смисъл на връзката си с някого. Постарайте се бързо да се сближите или разделите, ако го усещате. 18-и е рисков за имотни сделки, особено с чужденци. Важното за 19-и да се уреди до обед. След това не споделяйте нищо до 20-и на обед. 21-ви налага ограничения, лъсват комплексите от детството. На 22-ри до обед сте под власта на фикс идеи, които трудно ще се реализират. На 23-ти стъпвате на сигурна позиция и до 24-и подписвате обезпечаващ договор. Вечерта сте на важна среща.
Телец 21 април – 20 май
Днес нещата, правени за удоволствие, ще ви отворят работа, от която в бъдеще ще сте доволни и може да имате странични доходи. Мислете и действайте в перспектива. Не отказвайте покани и предложения за съвместни действия и инициативи. До утре на обед установете и контакт с близки или потенциални колеги от чужбина. Днес съдбата работи за вас по неочакван и непредвидим начин. На 18-и до обед командвате парада, но следобед друг взима инициативата в свои ръце. На 19-и проблемите са повече за родените във втората декада. Важното за 20-и отложете за следобед. До обед на 21-ви успявате да се наложите в играта, да стопите дистанциите и да привлечете качествени хора в екипа си. На 22-ри вземете решение в края на работното време. 23-24-ти са дни на победа.
Близнаци 21 май – 21 юни
До обед си позволете повече разкош в храната, няма да напълнеете. Но срещите ви носят пълнота в живота ви и възможност да привлечете спонсори. Очертават се придобивки, водете преговори с чужбина, резервирайте билети. Днес е важно да планирате и действате в една по-далечна перспектива. Нищо да не се оставя за последния момент. Обадете се на тези, за които мислите. 18-и ви среща с правилните хора, с които в бъдеще ще работите или живеете заедно. На 19-и откривате истинския смисъл на една своя връзка, предстои сближаване и раздалечаване. На 20-и до обед си пожелайте нещо, но се въздържайте от коментари. 21-ви носи проблеми за родените във втората декада. На 22-ри не прокарвайте като свои чуждите идеи. 23-ти носи победа, а на 24-ти я подсигурявате.
Рак 22 юни – 21 юли
Денят е неблагоприятен за преговори по имотни и наследствени дела и делби. Може да бъдете изключени от играта, но да намерите своята сила тази вечер на ново място и с нови хора. Стиковайте мнения и намерения с близки в чужбина. Ще се наложи да се посвиете на едно място, но ще се разширите в друга област. Стоите пред болезнени избори, не може всичко да имате. 18-и е рисков за родените в третата декада. На 19-и важното уредете до обед, след това каквото загубите, трудно ще възстановите. На 20-и не бързайте нищо да споделяте. Правилните решения идват следобед. 21-ви започва с помирение, но може да завърши с удар в гръб. На 22-ри реализирайте всяка идея и хрумване и ще спечелите. На 23-ти си осигурявате нова база, а на 24-ти и финансирането.
Лъв 22 юли – 22 август
Ден на представителни срещи, в които обирате овациите и другите се съобразяват с вас. Подкрепете инициативите на близките и децата. Днес се играе екипно, печелят съвместните делови и лични инициативи. Насочете вниманието си към проекти, от които всички ще имат полза. Вървите и към перспективни запознанства, родата се разширява, уреждате нови договори и ангажименти. На 18-и бъдете активни, водете преговори, уредете важни лични и делови срещи. Следобед ограничете контактите и до 20-и на обед стъпвайте внимателно. На 21-ви длъжници ви се издължават, отношенията вървят към оправяне. На 22-ри важните срещи отложете за следобед. 23-ти ви осигурява защита, странично финансиране, по-добри и изгодни договори. Пазарете се на 24-ти и вземете своето.
Дева 23 август – 22 септември
Днес сте в стихията си, всичко може да постигнете и уредите. Не се стопирайте проведете важни срещи, преговаряйте по спорните дела и ангажименти. Ще привлечете спонсори и ще се включите в престижни програми. Някой ще разреши и имотен спор с роднини и близки и ще си докара приходи. Пътувайте, уредете си срещи на място, търсете съмишленици и нови бизнес партньори. 18-и ви дава допуск до важни за бъдещето ви места. Късметът е с вас. Продължете активно до 19-и на обед, но след това една врата ще се затвори. На 20-и до обед пазете свои и чужди тайни, подложени сте на тест. Вечерта идват награди. На 21-22-ри сте включени в тежък кармичен кръст на планетни сили. Губите позиции. 23-ти променя правилата, а 24-ти отваря нови шансове.
Везни 23 септември – 22 октомври
Днес трудно ще се измъкнете от семейните грижи и ангажименти, бъдете внимателни със страничните контакти. Не си струва да си създадете проблем заради едно съмнително удоволствие. Предстоят и тежки преговори с роднини по имотните и наследствени дела. Отсъствието ви ще се усети на всички важни нива. Бъдете там, където е голямата ви лична грижа, любов и отговорност. На 18-и Луната от Козирог е в конфликт с Венера от Везни. Любовните връзки с колега носят проблеми. 19-и започва мирно и тихо, но може да завърши с конфликт. Клюката върши мръсната си работа. На 20-и се постарайте, простете си, сближете се с партньори, имате работа за вършене. 21-ви е ден на комплексарите. На 22-ри важното уредете следобед. 23-ти ви сблъсква с конкуренцията. 24-ти е рисков.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден за представителни срещи, за пътувания и преговори на място. Свържете се с нужните ви хора, ще получите протекции и обещание за финансиране на важните ви начинания. Ден на протегнатите ръце. Не се ограничавайте и в храната, колкото и да изядете, няма да напълнеете. Последната за деня консултация проведете с близки и познати от чужбина, добре е да получите странично мнение. 18-и е успешен и творчески. Вечерта ситуацията се преобръща с навлизането на Луната във Водолей. На 19-20-и се заформят скандали и конфликти, дистанцирате важни хора, които после трудно ще си върнете и привлечете. Пазете поверените ви тайни. На 21-22-ри вие сте на ход, печелите предимства и нови договори. До 24-ти силата ви спада като спукана гума, Слънце и Марс напускат Скорпиона.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Символ на деня е препускащият табун волни коне. Не се ограничавайте, пътувайте, уредете си срещи с приятели и партньори, играйте своята игра в комбинация с желанията на хората, които обичате и харесвате. До обед не се ограничавайте и в храната. Вечерта се обадете на близки в чужбина. Планирайте пътувания, резервирайте място и билет. Утре до обед продължете в същия дух. 18-и ви води към срещи и приключения, покрай които и добра работа ще свършите. На 19-и до обед всичко ви е позволено, но след това се изолирайте от околния шум. На 20-и проблемите ще са за родените до 1-ви декември. На 21-ви простете и привлечете тези, които ви липсват. На 22-ри до обед лесно се подавате на влияние, вечерта вече сте в свои води и в следващите два дни доминирате.
Козирог 22 декември – 20 януари
С каквото и да се заемете днес ще ви донесе късмет, защити и подсигуряващи клаузи по новите договори. Добре е за сделка с недвижим имот. Ще се разберете с роднини по спорните въпроси. Родените в третата декада уреждат изгодни оферти както за работа, така и за почивка и пътуване. Може да получите дължими услуги и пари и да направите замени на собственост. Не пренебрегвайте шанса. На 18-и ще имате късмет във всяко начинание. Уредете имотни и наследствени спорове. До обед на 19-и не се отказвайте от нищо, но следобед ограничете контактите. На 20-и лесно получавате нужната ви информация и парирате конкурент. На 21-ви налагате своите решения, ограничавате избора на близките и децата. 22-ри ви зарежда с нови идеи, търсете спонсори. На 23-24-ти стъпвате накриво.
Водолей 21 януари – 18 февруари
Ден за обмен на мисли, средства и ресурси, за уреждане на имотни и наследствени проблеми и за старт на нова бизнес програма. Мислете и действайте в по-далечна перспектива. Предстоят ви кармични срещи. Някой намира верен партньор, а друг вече се обвързва с брачен договор. Ще намерите странично финансиране за проектите си. Вечерта се приберете навреме, спазвайте закона. 18-и носи радостни моменти и срещи с голяма перспектива. Луната навлиза във Водолей. За 19-и се очертават сблъсъци на интереси, спазвайте закона и правилата. 20-и ви поднася информация, за която другите са готови да платят много. Вечерта е напрегната, а на 21-ви семейните грижи и проблеми дотежават. На 22-ри всичко точно да се проверява, отлагайте за 23-24-ти важните си инициативи.
Риби 20 февруари – 20 март
Концентрирайте се максимално. До три дни може да постигнете много, да си изиграете играта и да спечелите нещо, за което от доста време се борите и мечтаете. Денят е благоприятен за срещи с родата, за уреждане на имотни и наследствени дела. Ще ви бъде дадена отсрочка за пристигане или напускане, може да си стиснете ръцете с предварителен договор устройващ и двете страни. 18-и може да донесе придобивки, намирате нещо търсено отдавна и решавате имотен въпрос. 19-и е ден на невъзвращенците. На 20-и започвате с претенции, но до вечерта се свивате в черупката си, някой ви засяга болезнено. На 21-ви позволявате намеси, на 22-ри и шефовете ще са разпоредителни. На 23-ти Слънцето вече ви гледа в конфликтен аспект от Стрелеца. От 24-ти и Марс ще го подкрепи./телеграф

Публикувана на
18 Ноември 2023 година