Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Силиконка води телевизионно предаване полугола!

От няколко дни певицата с огромна гръд Биляна Василева, която се изявява с псевдонима Биби Пандора, приема музикални поздрави по една от музикалните телевизии по много оскъдно облекло. Силиконката щедро вади огромна част от бюста си на показ, а сред любимите й пози е да стои с разчекнати крака в средата на екрана, отбелязват любители на музикалната телевизия. В новото си амплоа Пандора обича да флиртува със зрителите, отправя им закачливи намеци, пита ги кога ще пият ракия заедно и дори намира общ език с почерпени зрители.
Василева привлече общественото внимание към себе си, след като през август тази година беше спряна с колата си за проверка от полицаи. Пандора е била тествана с дрегер, който показва 2,4 промила алкохол в кръвта на силиконката. Колата на Пандора веднага е отнета, въпреки че силиконката обяснява, че не е употребила градусови напитки. Месец по-късно излиза и кръвната проба, която показва 0 промила. Това силно ядосва Биби, която обвинява полицаите, че са действали неправомерно.
"Въпреки че бях невинна, аз лежах в килията", гневи се моделката със солидно количество татуировки по тялото си.
След като понатрупа слава, Пандора се впусна и в конкурса "Мис Силикон", но не успя да се пребори за титлата. Доскоро беше водеща в друга музикална телевизия, но след преместването си и изкарването на показ на голотиите, както и фриволното й поведение привлича зрители от България и чужбина.хотарена

Публикувана на
18 Ноември 2023 година