Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 4920 пъти

Овен
Събуждате се от сън показващ с какво е време да се разделите и да приключите бързо. До обед проведете преговори и разговори в тази област. Лесно може да получите каквото ви трябва. От обед до утре на обед не споделяйте тайни и намерения, пазете си личните вещи и не позволявайте на никого да наднича в кухнята на семейните ви дела. Ще съжалявате, ако дадете храна на клюката.
Телец
Днес и утре палачинката се обръща, може да попаднете в кризисни ситуации и отново да потърсите подкрепа от хора, които в миналото сте пренебрегнали и недооценили. От обед до утре на обед внимавайте в приказките и признанията. Не издавайте свои и чужди тайни, но каквото си пожелаете ще се сбъдне. Проблемът е, че после трудно ще се отървете от пожеланото и полученото.
Близнаци
Днес родените във втората декада ще имат повече късмет и възможности да постигнат целите си. До обед преговаряйте, обадете се на партньори и приятели в чужбина, опитайте да си осигурите инвестиции за неотложните проекти. Срещите ви следобед ще носят неочаквана информация. Бъдете готови да реагирате в движение и да не пропускате изгодните предложения и покани.
Рак
До обед получавате откровение какъв избор да направите и как да постъпите в една трудна ситуация. Не се бавете с решението. До вечерта се очертават намеси и провокации. Нищо важно да не се споделя, не се знае кой с какви претенции и мисли идва при вас. Тази вечер преди да заспите си пожелайте нещо и може да го имате, стига да не наврежда. За утре сутрин не планирайте преговори.
Лъв
До обед осъществете връзки с чужбина. От обед до утре на обед не разпространявайте важни за вас и семейството ви информации, пазете и тайните на приятелите, бъдете дипломатични и тактични. В хороскопа ви действа тежък планетен кръст. Не взимайте прибързани решения, особено в посока на партньорските връзки. Пожелайте си нещо. Важните срещи насрочете за утре следобед.
Дева
До обед продължавате с успешните срещи и изяви, но следобед правите грешен ход с избора и коментарите, които правите. Навлизаме в деня на вербалната магия, не разкривайте свои и чужди тайни. Ще си докарате само неприятности. Пазете си вещите, някой опитва да разбере плановете ви. Изгубеното трудно ще се възстанови. Приятели ви провокират и изнервят, ставате невнимателни.
Везни
До обед проведете разговорите важни за бъдещето ви в личен и професионален план. Приемете предложения и направете такива. От обед до утре на обед провокациите са на всяка крачка. Внимавайте къде оставяте компрометиращи ви материали. Не изхвърляйте квитанции и бележки, ще ви потрябват. Тази вечер си пожелайте нещо на глас и може да го получите скоро.
Скорпион
Родените във втората декада днес вървят по тънък лед от несигурни и проблемни връзки. Някой купува еднопосочен билет, а друг чака важни гости. От обед до утре на обед ще бъдете провокирани при всеки разговор и контакт. Старайте се да пазите поверените ви тайни, независимо че нещо ви предизвиква да „изплюете камъчето”. Трети лица опитват да се внедрят в средата и отношенията ви.
Стрелец
До обед е добре за представителни дейности, за пътувания и срещи с приятели. Всеки разговор ще носи перспективи и възможности за съвместни инициативи, работа и живот в бъдеще. Следобед навлизаме в провокационен период и до утре на обед е добре да контролирате разговорите и да не споделяте нищо излишно. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, стига да не наврежда на някой друг.
Козирог
До обед подредете и уточнете отношенията си, водете преговори с чужбина, направете предложения и уредете пътувания. До вечерта запазете неутралитет, не издавайте свои и чужди тайни. В живота ви може да се появи провокатор, на когото да не може да устоите. Днес всеки си плете кошницата, не е склонен да прави услуги и вдига цената на всичко, което предлага и обещава.
Водолей
До обед чакайте предложение и обаждане, което ще ви изкара на нова житейска орбита. Не пренебрегвайте възможностите да изкарате допълнителни пари, може да ви се предложат изгодни оферти и договори. Проблемът е, че сте тръгнали за едно, а намирате друго и не успявате бързо да реагирате. Не давайте възможност на конкуренцията да се внедри на вашето място.
Риби
До обед печелите подкрепа в лицето на близки от чужбина, а някой може да получи и изгодно финансиране. Водете преговори и се споразумейте по важните въпроси. От обед до утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. Мерете си приказките, за да не пострадате и да загубите спечелената преднина. Пазете си личните данни и документи. Не си подреждайте бюрото.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Ноември 2023 година