Новина от категория България
Архив на публикациите

Бивша Първа дама се окичи с бижута за 20 бона

Бившата първа дама Антонина Стоянова се появи на откриването на изложба, отрупана с бижута и аксесоари за 20 хиляди лева. Съпругата на президента Петър Стоянов блесна окичена от глава до пети в дизайнерски шедьоври на престижната марка „Шанел“ на събитие, организирано от нейната фондация „Ценности“.

Изложбата бе посветена на княз Александър Батенберг. За грандиозното откриване в Националната галерия, на което бившата първа дама посрещна политическия и културния елит на България, тя бе заложила на дълга официална черна рокля, комбинирана с ефектна перлена огърлица.
Бижуто е сред най-редките в каталога на елитната френска марка „Шанел“ и цената му е приблизително 10 хиляди лева, споделят модни познавачи. Г-жа Стоянова го бе съчетала и с изискани, но по-деликатни и малки обеци, отново с перли, които пак са на същата марка, и подобни в бутиците на бранда се продават за по около 2 хиляди лева чифта. Черната малка кожена чанта, допълваща аристократичната ѝ визия, също е в каталога на „Шанел“ и приблизителната цена на моделите в такъв размер е между 5 и 7 хиляди лева.
Антонина Стоянова от дълги години е ВИП клиент на модната къща и притежава десетки техни лимитирани бижута, аксесоари и тоалети. 71-годишната бивша президентша винаги се е отличавала с елегантния си стил и продължава да има все така силен афинитет към модата. Макар да е в пенсионна възраст, съпругата на Петър Стоянов полага педантични грижи за външния си вид и никога не излиза от дома си без грим, прическа, нито пък с неглиже облекло и ниски обувки. Семейство Стоянови все още не са станали официално баба и дядо, но преди два месеца омъжиха дъщеря си Теофана. 33-годишната Фани мина под венчилото на церемония в Женева, където от години живее. Тържеството бе в най-тесен семеен и приятелски кръг в елитен хотел. Зетят на бившия държавен глава е родом от Мароко, но от дълги години също живее в Женева.
Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка. Той е завършил престижния Женевски университет. Бизнесът му е с консултации и диагностика, насочени към клиники, болници и фармацевтични фирми. След сключването на брака щерката на Петър Стоянов е добавила фамилията на съпруга си с тире към своята. Тя вече се представя като Теофана Стоянова-Сенхаджи. Повече от 20 години, откакто Фани е заминала извън България, за да учи и работи, посещенията ѝ в родината са изключително редки. За сметка на това нейният по-голям брат Стефан пък избра да остане да гради кариера и живот в родния Пловдив. Засега той не е семеен.ретро

Публикувана на
19 Ноември 2023 година