Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 7960 пъти

Овен
Още със ставането си пожелайте нещо и може да го имате. За следобед отложете срещите с роднини и партньори и с тези, с които имате дела за вършене и неща за уточняване. Лесно се стига до примирие и помирение, но и лагерите ще се оформят, ще усетите на кого може да разчитате и на кого не. Родители и деца трудно се разбират, ще са нужни доста компромиси и от двете страни.
Телец
Съветът на деня е да не сте толкова контактни и словоохотливи, да внимавате в реакциите и да не правите излишни коментари. В желанието да направите впечатление с информираност и знания издавате свои и чужди тайни, с което ще си създадете неприятности и проблеми. Не си подреждайте нещата, не изхвърляйте квитанции и бележки. Нещо пренебрегнато ще ви потрябва.
Близнаци
Ако сутринта не си мерите приказките, следобед ще трябва да се извинявате, за да стопите ледовете. Родените в първата декада може да действат свито и комплексарски, ако усетят силна конкуренция. Не се свивайте, покажете дарби и таланти. Следобед лагерите ще се оформят, силите ще се прегрупират. Движете се сред свои и ако в нещо сте сгафили, признайте си грешките.
Рак
Днес приказливите ще изпаднат в неприятни и рискови положения и ще навредят не само на себе си, но и на някой друг. В желанието да направите впечатление давате храна на клюката. Следобед насочете вниманието си към привличане на хората, които ви липсват. Лесно се стопяват дистанциите и се намира път към всяко сърце. Днес може да се намерят и приготвят лекарства за тежка болест.
Лъв
Сутринта с пълна сила действа вербалната магия. Който не може да работи със словото или в момента е затормозен да си затваря устата. Но с един Лъв не може да се справиш, той ще нададе рев, от който другите ще изтръпнат, ще се отдръпнат, ще прекратят някои връзки или тайно от вас ще направят това, което искат. Лесно губите контрол в ситуацията, но вечерта всичко се оправя.
Дева
До обед лесно се разделяте и дистанцирате от важни за вас хора, които ще се опитвате отново да привлечете още този следобед. Не действайте прибързано, независимо какво се случва и кой с какво ви дразни и предизвиква. Вечерта навлизате в рисков двудневен период. Останете със семейството и с доказаните приятели. Постарайте се да изгладите недоразуменията и да си простите.
Везни
Сутринта може да си кажете тежки думи и следобед да се наложи да правите жестове за сближаване. Сдържайте гнева, пазете свои и чужди тайни, за да не влошите положението. Позицията ви е силна, но не бива да си превишавате правата и да действате манипулативно. Предстои тежка вечер за хората с комплекси и страхове. Родители и деца трудно ще се разбират, някои пътища се разделят.
Скорпион
Не провеждайте рано сутринта важните си лични и професионални разговори. Очертават се грешки и провокации, лесно губите контрол и давате излишна информация на потенциален конкурент. Следобед ще се наложи да бъдете опора на хора в нужда. Навлизате в силен период, лесно се стопяват дистанциите и отношенията ви се хармонизират. Тази вечер и любовта е до вас.
Стрелец
До обед имате свобода на действие, но за всичко сторено и казано ще се плаща. Не споделяйте нищо излишно, не само за себе си, но и за близки и познати. Вечерта очаквайте проблеми и удари на съдбата. Родените в първата декада влизат в остри конфликти с родители и деца до утре на обед. Не тръгвайте с агресия, после трудно ще се помирите, разберете и съберете отново заедно.
Козирог
До обед правим грешки, за които следобед губим ценно време, за да ги оправим. Не влизайте в скандали, после трудно ще се помирите и сближите. Внимавайте кое къде оставяте, за да не платите висока цена за предоверяването си. Но тази вечер ще играете разпоредителна роля в семейството и в партньорските връзки. Налагате забрани и отнемате някои пълномощия на тези, които са ви подвели.
Водолей
До обед печелите от чуждата приказливост и губите от своята. Затваряйте си устата, но си отворете ушите и слушайте кой какво е свършил или предлага. Каквото си пожелаете днес ще се сбъдне и ще донесе ползи. Важното е да реагирате навреме и в подходящата ситуация. Хора с големи претенции ще бъдат фона, на който ще спечелите, ще се развихрите и привлечете погледите.
Риби
Денят може да започне с конфликт, ако споделите свои и чужди тайни или се намесите в чужди игри. Още със ставането си пожелайте нещо и може да го имате. Тази вечер Луната навлиза в Риби и среща Сатурн, аспектът вади спомени от детството, събужда стаените и забравени страхове и показва с какво не сте успели да се справите. Дано този път да успеете, бъдете благоразумни.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Ноември 2023 година