Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Числата на ангелите

Числата на ангелите може да се появят върху циферблата на будилника на нощното ви шкафче или да бъдат отпечатани на бележката за ред в данъчната служба. И докато едни смятат, че това е просто съвпадение, други вярват, че ангелите им дават знаци под формата на числа.
Роденият през 570 г. пр.н.е. гръцки философ, учител, математик и откривател на нумерологията Питагор, е също е бил на мнение, че числата могат да бъдат видени навсякъде, както и че те са свързани с Вселената, пише Ministryofnumerology.com.
Днес има множество литературни творби, които помагат на хората да разпознаят има ли духовен смисъл в това да виждат един и същи числа постоянно.
Числата на ангелите се появяват отново и отново - върху регистрационни номера на кола, на циферблата на часовника, върху касовата бележка върху ресторанта или в други ежедневни ситуации. Тези числа може да са съобщение от починал близък човек, разкрива статия на Psych News Daily.
Някои християнски блогове свързват числата на ангелите с нумерологията и новите учения, които се определят като суеверия и не са свързани с Библията. Въпреки това вярващите отстояват „свещеното значение на числата“, според The Church Times.
Библията е пълна с числа със символично и аритметично значение“, пише вестникът на уебсайта си през 2019 г. „Постът продължава 40 дни и 40 нощи; и Моисей води израилтяните 40 години в пустинята. По времето на Ной, валя дъжд в продължение на 40 дни, за да наводни земята.
Голиат е победен от Давид, след като предизвикваше израелтяните в продължение на 40 дни. Възнесение Господне идва 40 дни след Великден.
Такава последователност едва ли може да бъде случайност и трябва да има някакво значение. В християнската доктрина 3 е основно число, а 7, 10 и 12 са важни числа. В книгата Откровение е пълна с конкретни препратки към математиката на апокалипсиса - 666 е числото на Звяра.
Изглежда, че има специфични значения, прикачени към различни последователности от числа на ангели - 111, 222, 333, 444 и т.н.
Спиритуалистите имат свои собствени интерпретации на числовите модели.
Според нумерологът Мариан Манинг 444 например е „знак, че човек трябва да запази вярата си и че ангелите бдят над“ този човек.
„Те са се заели да водят човек към по-светло бъдеще“, разкрива Манинг.
„Ако някой види това число, особено ако се повтаря, това е индикация, че трябва да се откажете от всички съмнения по въпроси, свързани с амбиции, и да действате решително”, добавя нумероложката.
444 означава "подарък за трудолюбивите хора", пише блогът AboutSpirtual.com. "444 носи значението на честност и вътрешна мъдрост. Освен това това е знак, че ангелите насърчават делата ви, отбелязва а SunSigns.org.
„Има 44 месеца и 4 дни между кръщението на Исус и деня, в който Бог Отец дава окончателното си потвърждение, че Христос е избран да умре на Пасха, за да направи нашето спасение възможно!“, разкрива блогът BibleStudy.org.
Има допълнителни символи, които някои хора смятат, че представляват духовна комуникация, според TheLawofAttraction.com.
Те включват: Дъги, пера, монети, искри или проблясъци на светлини и животни.
Виждането на ангелски числа или знаци е нещо, което може да се случи на фона на трансформация в живота ни. Често тази трансформация е духовна, но понякога може да бъде и материална./телеграф

Публикувана на
21 Ноември 2023 година