Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

„Приятели“ с общ проект

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър разговарят за проект, с който да почетат покойния си колега от „Приятели“ Матю Пери на предстоящите награди „Еми“ през януари. Съобщава се, че актьорите искат да споделят своите „лични спомени“ за Пери, който изигра хитроумния Чандлър в културния ситком от 90-те, както и да му отдадат почитта, която „с право заслужава“, предава Дейли Мейл.
Любимият актьор беше открит мъртъв в джакузито си на 28 октомври. Той почина на 54- годишна възраст. Причината за смъртта му беше отложена в очакване на резултатите от токсикологичния доклад.
„Всички те биха се радвали да се съберат на сцената, за да говорят за него и да имат свой собствен уникален момент, споделяйки спомени за него и разказвайки на света за човека, който е бил в реалния живот. Ако всички успеят да стигнат до съгласие за достойна почит и да получат разрешението на семейството му, те ще се съберат, за да направят тази нощ специален момент за Матю и всички, които го обичаха“, казва източник на изданието.
Матю Пери има 5 номинации за наградите „Еми“, включително за изключителна главна мъжка роля в комедиен сериал през 2002 г. за ролята си в „Приятели“./телеграф

Публикувана на
21 Ноември 2023 година