Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Щерката на Чарли Шийн с нов балкон

Щерката на актьорите Чарли Шийн и Денис Ричардс - Сами Шийн, разкри, че се е подложила на операция за уголемяване на гърдите.
19-годишната красавица, която поддържа собствена страница на сайта за възрастни “OnlyFans”, отпразнува процедурата със серия от публикации в Instagram.
„Познайте кой получи нов балкон днес yхууyy“, написа Сами Шийн на селфи в огледалото, на което се вижда, че тя е облечена в зелена болнична роба и синя мрежа за коса.
По-късно Сами качи друго селфи, на което повдигна ризата си, за да покаже белезите от хирургичната интервенция.
В слайдшоу от снимки в TikTok младата хубавица документира преживяването от първата си консултация през миналата година до възстановяването след операцията.
„Най-накрая го направих!!!“, озаглави тя публикацията си в TikTok, добавяйки усмихнато човече, заобиколено със сърца. "не мога да бъда по-щастлив, ай-ай."
На един от кадрите се вижда как Сами държи в ръка гръден имплант от 350 кубика. На друга снимка, направена в 6 часа сутринта, 19-годишната Шийн се пусна минути операцията. : „Уауаааааааааааааааа, мина толкова бързо!!!!! Сега съм на път към центъра за пластична хирургия (само с 20 минути закъснение, защото бях с паническа атака).", написа тя.
След операцията Шийн беше видяна в инвалидна количка. "НАПРАВИХ ГО!!!!!!!", написа тя под снимката./телеграф
Сн.: Samisheen/Snapchat

Публикувана на
21 Ноември 2023 година