Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Любовна нумерология

Кармата е източен синоним на съдбата. Кармичните отношения са много по-чести, отколкото си мислите. Можете да ги идентифицирате и да разберете какво е тяхното предназначение по датите на раждане на влюбените.
Кармичната връзка предоставя на един или на двама души възможността да поправят миналите си грешки, дошли от предишен живот. Това е и възможност за решаване на някои вътрешни проблеми, свързани с кармата. Човек може да се сблъсква със същата ситуация отново и отново – докато проблемът не бъде решен така, както Вселената желае. Това е единственият начин да изчистите кармата си.
Изчисляване на кармичното число
За да разберете дали наистина сте се познавали в минали животи, трябва да направите определени изчисления. Резултатът е така нареченото кармично число. След това просто трябва да видите неговото значение.
За тези изчисления са ви необходими две дати на раждане – на мъжа и на жената. Да вземем например следните дати: 01/09/1986 и 23/04/1990. В първата стъпка от изчисленията просто събираме всички числа заедно: 1 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 6 + 2 + 3 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 0 = 62. Сега трябва отново да съберете цифрите на полученото число, за да получите число в диапазона от 1 до 9: 6 + 2 = 8. Това е числото на съдбата.
Разберете какво означава кармичното число на вашата връзка:
Едно
Вашият тип отношения се наричат кармично споразумение. Експертите категорично не препоръчват да си давате празни обещания. Връзката ви няма да бъде разрушителна, ако се опитате да работите върху нея и да си помагате взаимно.
Две
В такава връзка двама души трябва да работят по проблема на един човек. Задачата на другия ще бъде постоянна подкрепа. Това също е ехото на кармата: очевидно в миналия живот този човек е бил голям егоист. Често такава любов изисква голямо търпение и стоманени нерви.
Три
Числото 3 в изчисленията се получава за тези двойки, които могат бързо да се разделят и да се чувстват виновни едновременно. Проблемите в такава любов се проявяват почти веднага, но те могат да бъдат преодолени. Ако направите това, те няма да се върнат.
Четири
Вероятността за кармична връзка е много голяма. Струва си да се страхувате, ако романсът се развива бързо или, напротив, се заражда след дълги години приятелство. Също така не трябва да започвате повторно връзка с човек, с когото изчисленията се оказват четворка. Ако сте се разделили, тогава е по-добре да го направите завинаги.
Пет
Връзката ви може да бъде много трудна. Много е важно да внимавате за разликата във възрастта. Разликата от 5, 10, 15, 20 години е индикатор, че между вас могат да възникнат големи кармични бариери. Такава връзка обърква истинския път на живота, обърква съзнанието и ви лишава от късмет.
Шест
Опитайте се да анализирате човека за лоши навици. Той или тя може да се окаже скрит манипулатор. Такива взаимоотношения са наказание за грешни действия в миналия или настоящия живот. Можете да намерите друг начин да изчистите кармата си, така че да не се налага да търпите и страдате в подобна връзка.
Седем
В една връзка са възможни любовни триъгълници, постоянни кавги и конфликти, поради които влюбените от време на време се отдалечават и сближават отново. Експертите съветват да се освободите един от друг или поне да дадете повече свобода на партньора си.
Осем
Това е доста хармонична връзка, в която всякакви кармични привързаности са от полза и за двамата партньори. Един човек помага на другия, като същевременно получава някакъв бонус под формата на житейски опит или отдаденост и лоялност от страна на партньора.
Девет
Един от партньорите в тази връзка в миналия си живот не е изплащал кармични дългове, така че ще ви бъде трудно да изградите хармонични отношения. Трябва да се пазите от прекомерната интимност в самото начало на запознанството. Ако има необяснимо привличане, по-добре не бързайте с нещата, а опознайте по-добре човека./флагман

Публикувана на
21 Ноември 2023 година