Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Новият кмет си удържа на обещанието

Костадин Димитров спази обещанието си при стъпването в длъжност да дава информация за всеки един уличен ремонт, както и точни и ясни срокове за завършването им. Това направи днес на специална пресконференция.
Катя КАЗАКОВА
Той вече е бил на Голямоконарско шосе. Очаква се там и на целия бул. “Дунав” ремонтите бъдат завършени до края на годината.
„Строителните фирми са поели ангажимент към мен, аз от своя страна го поемам към пловдивчани, както бях заявил. Строителите на бул. „Дунав” ми дадоха по-кратък срок за асфалтирането, но аз давам реверанс, че ще бъде готов до края на годината. Вчера с районните кметове на „Западен” и „Южен” бяхме и на Модър-Царевец, там имаме ангажимент, че до 10 дни фирмата по ВиК проекта ще бъде готова, а след това до 3 месеца ще бъде завършен и самият пробив”, заяви новият кмет.
Новата пътна връзка между „Южен” и „Западен” ще бъде завършена през февруари. Другата седмица ще събере отново журналистите, за дад информация за останалите ремонти. Включетелно и за пробива на Централна гара. Там до края на месеца да бъде пуснато движението по бул. „Христо Ботев”, а след това и към улиците „Иван Вазов” и „Руски”.
Сн.: Trafficnews

Публикувана на
21 Ноември 2023 година