Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Иде годината на Зеления дървен дракон

Остава месец и половина до Новата 2024 г., което означава, че е време да разберем какво ще ни донесе тя. Астроложката Людмила Булгакова разкрива кое животно ще ни покровителства през 2024 г. и кои от нас ще имат късмет по това време.

Очаква ни годината на Зеления дървен дракон. Ако вярваме на астролозите, тя ще бъде много по-лесна от предишните две. Драконът e митично същество, което за разлика от другите знаци от китайския астрологичен календар не съществува в реалната природа. Въпреки страховития външен вид на тотема годините, които той покровителства, по правило са по-скоро добри. Този фактор ще бъде подсилен от елемента на годината – Дървото – не рушащо се, а младо и зелено, което говори за този период като за време на висок хуманизъм, когато на преден план в света ще излезе човекът, а не политическите или икономическите интереси. Годината на дървения дракон обаче може да донесе голям брой пожари, тъй като дървото първо гори. Най-вероятно през 2024 г. ще има един феноменален пожар, за който ще се говори дълго време. Или ще има мощно изригване на вулкан в една от страните по света.
В китайската медицина драконът отговаря за стомаха и панкреаса, което означава, че от здравна гледна точка годината на Зеления дракон ще ни принуди да се съсредоточим върху храненето. Много хора могат да изпитат влошаване на проблемите с храносмилането. Годината на Зеления дървен дракон ще бъде високосна. Според наблюденията именно в такива години се случват най-много политически и природни бедствия. Например през последната високосна година (2020) светът беше изправен пред пандемията от коронавирус. Вероятно през 2024 г. може да се случи нещо голямо, което да шокира целия свят. Но положителната страна е, че годината на Дракона винаги завършва с празник. Тоест все пак ще се намери решение на възникналия проблем.
Хората, родени в годината на Дракона – както и тези, които през 2024 г. ще бъдат на 12, 24, 36, 48, 60 и 72 години – притежават мощна лична енергия, благодарение на чието използване могат радикално да променят света около себе си./ретро

Публикувана на
21 Ноември 2023 година