Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кошмарна вечер за ДесиСлава

Кротката, мила и с глас на ангел ДесиСлава изживя кошмарна вечер, преди няколко дни. Случи се по време на нейно участие в столично заведение, тип кръчма, където певицата, както обикновено, пееше от сърце и се раздаваше за гостите.
Знаем, че нейните песни са такива, че да покажат гласовите й данни, както и че повечето от тях са със смислени текстове. Изведнъж обаче, на една пияна свиня й се доклати кючек и той ревна с цяло гърло към ДесиСлава - "почвай кючека, маа...".
Опита да приеме изцепката шеговито и заяви, че само кючеци има в махалата, а тук се редуват с други парчета. "Не може само кючеци, а и теб като те гледам, си беличък", усмихна му се тя.
Онзи обаче цока парцуцата и не си играе. "Не можеш да пееш, свиня", тотално се опростачи селяндурът, но тук вече Деси кипна. Тя го прониза с такъв поглед, че ако беше нож, да го е съсякла. А после спря музиката и с леден тон попита: "Моля?!?"..
Тишината и фактът, че всички очи са вперени в него, накараха цървула да се попритесни и да изцвили: "Ааа, не! Не за теб го казах. Казах го за една тук..." - и млъкна. клюкибг

Публикувана на
21 Ноември 2023 година