Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Цветовете, в които да посрещнете Нова година, за да имате късмет

Декември скоро ще започне и преди да успеете да мигнете, светът ще бъде завладян от празничната суматоха и атмосфера за посрещането на Нова година. Част от подготовката за празника е и изборът на тоалет. Символът на 2024 ще бъде Зеленият дървен дракон, което означава, че трябва да изберете правилните дрехи за празника, за да привлечете късмет и изобилие в живота си.

На първо място тоалетът трябва да ви е удобен, както и цветът, в който ще блестите на празника. Червено, зелено, златисто и бяло са сред най-модерните нюанси на новогодишните празници. Освен актуални тези цветове, са важни и от езотерична гледка точка - с тях ще спечелите благоразположението на Дракона.
Червеният нюанс не губи своята актуалност, а по време на новогодишните празници става един от основните цветове. В червена рокля ще се чувствате уверени и елегантни. Можете да допълните червения тоалет със златни бижута и аксесоари.
Бялото, като символ на чистота и всичко ново, е идеално за новогодишни партита. Облекло от този цвят ще направи вашата визия специална и ще привлече вниманието на околните. Най-важното е вие да се чувствате удобно в избрания тоалет.
С облекло в златни нюанси на новогодишното или фирмено парти ще бъдете истинската кралица на празника, всички погледи ще бъдат приковани към вас. нова година
Ако облечете тоалет в зелен цвят, определено ще харесате символа на годината - Зеления дракон. В случая с подходящи всички нюанси на зеленото - от светло лимонено зелено до наситено тъмно зелено. В психологията зеленият цвят е символ на здраве, свежест, природа, чистота и растеж. Има и няколко негативни аспекта — скука, затормозеност, жертвоготовност и слабост. Основните характеристики на зеления цвят в психологията са следните: Хората, които предпочитат зеления цвят, от гледна точка на психологията са приятелски и открити. Към положителни качества на любителите на зеления цвят могат да бъдат отнесени също така упоритост и справедливост. Хората, които предпочитат зеления цвят, се считат за обективни, тъй като той позволява да видят гледната точка на двете страни. Тъй като зеленото е символ на растежа, хората, на които този цвят е любим, винаги са са устремени към кариерния и личностния растеж. Зеленият цвят се свързва с тайнствеността. Той не се препоръчва изключително при нервно изтощение. В психологията зеленото се счита за положителен и дори полезен цвят, но с него, както и с всеки друг активен нюанс, трябва да не прекалявате.
Actualno.com

Публикувана на
23 Ноември 2023 година