Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ханде Ерчел се оправяла сама, без милиардера

Ханде Ерчел има огромен брой фенове, но и не малко противници. Повечето от тях наричат играта й посредствена, а самата актриса просто красива кукла с хубава фигура. Казват, че турската звезда няма нито интелект, нито добро образование, нито актьорски талант. Някои критици отиват дори по-далеч в преценките си. Те твърдят, че Ханде отдавна би изчезнала от хоризонта, ако не беше срещнала милиардера Хакан Сабанджъ. Той уж „подхранва“ таланта на актрисата.
Но Ханде Ерчел постига успех много преди да срещне любовта си. Тя мечтае да се снима във филми от дете, но въпреки това влиза в университета „Мимар Синан“, за да учи литература и турски език. Започва своя път в киното с конкурс за красота. На 19 години е избрана за „Мис Цивилизация Турция“. Следват още няколко първи места, което е достатъчно, за да бъде забелязана.
Предлагат ѝ снимки като модел за списания. След това идват поканите за филми. Още през 2016 г. става лице на L'Oreal. Момичето е буквално бомбардирано с предложения за участие в реклами и многобройни покани за участие в сериали. “Почукай на вратата ми“ я прави световна знаменитост. И така, когато актрисата се запознава с милиардера Хакан Сабанджъ, тя вече е богата, известна и желана от милиони мъже. И всичко това постига сама – без помощта на богат любовник.труд

Публикувана на
26 Ноември 2023 година