Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е рисков ден

Видяна: 6960 пъти

Овен
Ден с тежко, агресивно и вредно излъчване. Не предприемайте нищо важно за бъдещето си, не влизайте в професионални и лични битки. Днес може да дадете повод за атака и да привлечете поредния конкурент, който ще ви създаде проблеми в следващите три дни. Останете където сте, не правете излишни движения и коментари, не изневерявайте, останете верни и на принципите си.
Телец
Днес агресията е повсеместна. Изолирайте се от шума наоколо, не планирайте важни срещи и делови разговори. Няма значение какви покани получавате, бъдете сигурни, че скандалите не ви мърдат, а и някой ще наруши неприятно личното ви пространство. Лесно се отива към конфликти и скандали, които ще се разрастват и неприятно ще ви засягат. Ще страдат близките и децата.
Близнаци
Пълнолунието превъзбужда, вади на показ скритите ни тайни и желания и ни вкарва в рискови връзки. Очертават се изневери. Някой изживява мигове на щастие и екстаз, които ще се плащат в бъдеще. Не споделяйте тайните си, денят е провокативен. Връзките ви са неравностойни и в бъдеще ще ви докарат грижи. Спазвайте диета, ограничете страничните срещи и контакти.
Рак
Символ на деня е змеят на ненаситните желания. Ще е трудно да се преборите с амбиции и страсти и да останете верни на партньорите си в бизнеса и в живота. Не играйте двойствени игри. Вероятно е да ви изнудват тези, които са разбрали за ваши лъжи и машинации. Защитавайте справедливи каузи и не отивайте в крайности. Днес лесно се подавате на изкушения и съблазни.
Лъв
На това пълнолуние за вас ще се намеси пръстът на съдбата. Разбирате кой ви шпионира или ви мъти водата. Правят се провокиращи изказвания с цел някой да се хване на въдицата и да разкрие картите си. Не си мислете, че конкуренцията се е примирила със загубата. Днес всеки подготвя нов номер и сменя тактиката. Помислете за защитата, играта вече е без правила.
Дева
Не тръгвайте с голямата кошница. Ден на тежки битки както по върховете, така и в низините на личния ви интерес. Нищо няма да ви се даде даром или без протекции. Змеят на желанията активизира тъмните кътчета на подсъзнанието, кара ни да измислим какви ли не номера, за да получим каквото искаме, а не това, което ни се полага. Не планирайте срещи важни за работата и бъдещето.
Везни
Луната от Близнаци е в перфектен аспект с Венера от Везни. Днес голямата любов може да пресече пътя ви, но в труден момент на избор. Денят стимулира амбициите, страстите управляват ума, а в такъв момент изборът ни не винаги е правилен. Казвате си „веднъж се живее” и правите крачка към неравностойна, но желана от вас връзка. Бъдете дискретни, не давайте храна на клюката.
Скорпион
Днес налагате своите правила и успявате да вземете поне част от нещата, които са ви били отнети. Управлява ни змеят на ненаситните желания. Не прекалявайте в исканията и не притискайте прекалено тези, които нещо ви дължат. Вземете своето, но оставете и за друг, крайностите не са за препоръчване. Родените в първата декада се справят по успешно с нуждите на момента.
Стрелец
Конфликтен и рисков ден. Застраховайте се. Някой опитва да влезе в градината на личния ви интерес, да се възползва от труда и придобивките ви и да постави своите условия, без да е помогнал с нещо за сегашното положение на нещата. Очертават се тежки конкурентни битки и удари под кръста. Печели по-силния, а не този, който е изстрадал победата и за всичко се е потрудил.
Козирог
Пълнолунието ще напълни потребителската кошница на хората с високи властови позиции, с неотстъпчив и амбициозен характер. Ще се действа от позиция на силата, а който се свива и притеснява ще бъде употребен и използван. Няма да се дадете лесно, ще наложите условия и ще получите своето. Всичко се урежда силово. Придобивките са за този който действа не само с ум, но и с лакти и мускули.
Водолей
Днес ще се действа силово, не може да си позволите пасивна игра и политика. Нужна е активност както по отношение на защитата, така и за нападението. Не оставайте друг да ви върши работата. Защитете си личния интерес, изкажете претенциите си, а не се съобразявайте само с чуждите. Препоръчва с аскетизъм, особено ако усещате, че не сте в свои води и врагът е силен.
Риби
Един от рисковите ви дни. На това пълнолуние Луната от Близнаци и планетите от Стрелец образуват кармичен кръст с Нептун и Сатурн от Риби. Това положение ви постави пред тежък избор, вкарва ви в неприятни и конфликтни отношения и ви изкарва от зоната ви на личен комфорт. По закона на Мърфи за всемирната гадост всичко при вас ще става в най-неподходящия за това момент.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Ноември 2023 година