Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как желанията ви да се сбъдват

Желание, визуализация и вяра - това са основните компоненти, които ще ви помогнат да сбъднете най-съкровените си мечти. Често желаем нещо толкова много, че се чувстваме така, сякаш съществуването ни без това желание няма смисъл. Понякога обаче остава неуловимо.
Екстрасенсът и окултистът Андрей Харис идентифицира три важни правила, чието спазване ще гарантира изпълнението на най-съкровените ви желания.
Как да сбъднем желанията си?
Първото правило е искреността на желанието, което трябва да обхваща цялата душа на човека. Това не е просто желание, това е емоционално състояние, при което се чувствате сякаш вече имате това, което толкова много искате.
Второто правило е, че е важно да визуализирате. Ако мечтаете за конкретно нещо, тогава се обградете с него, сякаш вече е реално. Посетете местата, където е представен, изучавайте снимки, визуализирайте живота си с този предмет или постижение. „Трябва също да използвате въображение и визуализация. Представете си себе си в образа, който желаете. Виждате ли се като успешен лидер? Визуализирайте този образ, преди да заспите: как давате указания, как правите нещо важно, решавате ключови проблеми и др“, обяснява Харис.
Желанията ни се сбъдват, но не по начина, по който бихме искали. Ето защо Третото правило е осъзнаването на правото да имате това, което искате. Мнозина страдат от синдром на измамника, вярвайки, че не заслужават това, за което мечтаят. Важно е да разберете, че имате пълното право на това и го заслужавате. „Много хора се чувстват неспособни да имат това, за което си мечтаят, защото се съмняват в способностите си. Но не е редно. Трябва да се осъзнаете и да си кажете: „Заслужавам това, трябва да имам това“, обобщава специалистът. Ето защо много хора не постигат целите и желанията си. Вярата, че сте достойни за това, за което мечтаете, е от ключово значение. Като следвате тези три прости, но важни правила и не забравяте важността на изричането на вашето желание, ще гарантирате, че то ще се сбъдне.
© Actualno.com

Публикувана на
28 Ноември 2023 година