Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 6980 пъти

Овен
Денят се свързва с човешката душа, с желанието за сключване на примирие и уреждане на лични и добросъседски отношения. Постарайте се да разделите неделимото преди, да се помирите с близки и съседи и да поставите на хармонична база връзките си. Може да намерите верния подход към всички, с които ви срещне живота. Направете компромис, не искайте всичко сега и на момента.
Телец
Пътувания се отлагат и това е за добро. Днес е важно да се съберете и разберете по всички спорни въпроси. Не отсъствайте от местата на личния ви интерес. Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да стопите ледовете, да изясните неприятните и смущаващи живота и връзките ви фактори. Днес крясъците разболяват, бъдете дипломатични и тактични на всички нива.
Близнаци
Не си нарушавайте спокойствието и семейната хармония. Парирайте опитите на околните да ви вкарат в неприятности и конфликти. Не правете избор между двама, разделете поравно екстри и отговорности. Симулирайте неуверените и тези, които трудно се справят със задълженията и отговорностите си и стопирайте прекалената амбиция на лаиците, които ще ви докарат грижи.
Рак
Луната навлиза в знака на Рака, символа на дома и семейството. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за годежи и сключване на брак. Висшата любов ще покровителства връзките ви. Родените в първата декада може да отменят едно пътуване за сметка на друго, плановете ви отвеждат на ново място. Балансирайте отношенията и се съобразете с променящата се ситуация.
Лъв
Ден на човешката душа. Хубаво е да се дели всичко по равно, както работата и разходите, така и придобивките. Правите жестове, които сплотяват семейните и приятелски връзки. Добре е всеки да направи своята крачка към другия и заедно да продължите напред. Не си позволявайте скандали, днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Някой може да си тръгне.
Дева
Ден на човешката душа, на желанието за близост и сключване на примирие след дните на конфликти и претенции. С дипломатични и тактични ходове може всичко да се постигне и уреди. Не повишавайте тон и не влизайте в разправии. Една усмивка и мил жест на внимание ще помогнат и в най-трудната ситуация. Чист и светъл ден, не си нарушавайте спокойствието и това на другите.
Везни
Ден на хармония между астралното и физическото ни тяло. Страстите се успокояват, лесно се намира баланса в отношенията и се разделят по братски отговорности и придобивки. Умереността е символ на Везните и на този ден. Крайностите се обират, крясъците разболяват, не се препоръчват разговори във високата октава. Смирете недоволството, разберете се с партньора.
Скорпион
С навлизането на Луната в хармоничния ви Рак навлизате в силен тридневен период. Днес всичко може да се постигне и уреди. Водете дипломатични преговори, подгответе се добре за срещите си, особено ако разчитате на спонсорска подкрепа. Денят носи хармония между астралното и физическото ни тяло. Слушайте вътрешния си глас и разрешете личните спорове без много шум.
Стрелец
Ден на смирение, крясъците разболяват. Не стигайте до тях, а се опитайте да разрешите мирно и тихо всеки спорен казус. Може да се наложи да използвате странични хора за арбитри на връзките и спровете ви. Важното е да се намери баланса в отношенията и да се очертае основната линия, която всеки трябва да спазва в бъдеще. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония.
Козирог
Предстоят три дни, в които Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Днес семейните дела са противопоставени на служебните, особено за родените в първата декада. Трудно ще се справите, ще се наложи да отсъствате от важно семейно мероприятие заради служебен ангажимент или обратното. И в двата случая ще сте виновни и гузни, особено ако намесите и странична любовна връзка.
Водолей
Днес с всеки може да се разберете. Градуса на напрежението спада след вчерашния зареден с максимална амбиция ден. Правят се компромиси, подхожда се с разбиране за възможностите и нуждите на другите, в отношенията ще се появи хармония. Може да изгладите напрежението с лекота и да намерите верен подход в една трудна и зациклена ситуация. Нищо не се решава със сила.
Риби
От тази сутрин навлизате в тридневен силен и оптимистичен период, в който всичко, което се е развалило ще се подреди по един или друг начин, ще ви донесе придобивки и предимства и ще отвори нови врати и възможности за професионално и лично развитие. Ще изживеете ведър, балансиран и хармоничен ден, стига да не вдигате градуса на напрежението с излишни коментари и действия.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Ноември 2023 година