Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Хайде, убий ме!

Истински екшън се заформи пред Съдебната палата в Пловдив между Тошо Куката, Чеченеца и Тротинетката от една страна и бащата на момчето Денислав, което бе разкарвано на каишка в мол в града под тепетата. Разправията си има предистория.
В Районния съд започна разпит на свидетелите по делото. Втори бе призован именно бащата на Денислав. След като разпитът му в залата приключи, той напусна залата.
Тогава Тодор Чалъков - Куката се оплака в залата, че излизайки бащата му е направил знак с ръце, че ще му отреже главата. "Заплашва ме с убийство, г-н съдия. Как може да си позволява такова нещо в съда?", каза Куката, но бе помолен да пази тишина.
След като бе разпитан третият свидетел, майката на момчето, разкарвано на каишка, съдът определи кратка почивка.
Тогава Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката слязоха долу, заедно със своите адвокати. За почивка излезе и бащата на Денислав. Куката го запита как може да заплашва с убийство и скандалът се разрази за секунди.
"Ако исках да те убивам, нямаше да стигнеш до съда", каза му бащата. "Ходи се лекувай", добави той. Куката му каза: "Ти мутрееш, пък казваш, че ние сме лошите. Хайде убий ме". И добави, че Денислав сам е искал да се снима. "Изкара хиляди левове на наш гръб", каза му още Куката.
Адвокатите се намесиха и казаха, че спорът ще се реши в съдебната зала. Но разправията не стихна. Участниците в процеса накараха съдията да чака, докато си разменят реплики./марица

Публикувана на
29 Ноември 2023 година