Новина от категория България
Архив на публикациите

Късметлия, ударил джакпот, се крие

От тотопункта при Джамията издирват новия милионер, който удари джакпота от 2 719 026 лв. от 94-ия тираж на играта 6/49. Фишът с комбинация от една колонка е пуснат в пункта, който е разположен на кръстовището между ул. „Митрополит Борис“ и „Христо Чернопеев“ в Благоевград, пише „Струма”.
В понеделник следобед репортерът ни отиде на мястото. Служителката в пункта Таня звънеше на редовните клиенти, за да дойдат и да си проверят фишовете.
„Ето, сега чета коментари в социалните мрежи и се ядосвам. Пише, че аз съм спечелила, което не е вярно. Аз играя само 5/35 и най-голямата ми печалба е 210 лв., но най-важното е, че нося късмет и това го казват всичките ми клиенти“, сподели служителката, която допълни, че работи в пункта от 8 години и именно тук са падали петици за по 29 хил. лв. от 5/35, тото джокери, печалби от 6/42 и 6/49.
Любопитното е, че Таня живее до гарата и въпреки че всеки ден прекосява половината град, за да дойде на работа по настояване на клиентите си е в този пункт.
А иначе при постъпването си в системата на Българския спортен тотализатор е започнала в пункт в „Еленово”, където е спечелен и първият автомобил. Именно с коректното си отношение, а й с късмета, който носи, Таня е спечелила доверието на своите клиенти и мнозина пускат готови фишове, вместо да попълват собствени числа.
На въпроса има ли предположение кой може да е новият тотомилионер Таня отговори: „И аз не знам, затова звъня на близки и познати да дойдат да си проверят фишовете. Това, което мога да кажа със сигурност, е, че спечелилият е благоевградчанин.

Публикувана на
29 Ноември 2023 година