Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Булка извъртя мръсен номер на младоженеца

Булка извъртя мръсен номер на младоженеца и покани бившите му гаджета на сватбата като шафери. Шокиращата случка се е разиграла в Югозападен Китай, пише News Nine.
Младоженката разбрала, че преди известно време няколко нейни приятелки са излизали с бъдещия й съпруг и решила да тества верността му. Зад гърба на всички бъдещата невеста ги поканила тайно на сватбата, правейки ги свои шаферки.
Пристигайки на церемонията и виждайки бившите си приятелки, младоженецът останал доста объркан, но въпреки това не показал силна емоция, бързо се съвзел от изненадата и сватбеният ритуал минал по мед и масло.
Новината за шегата на булката стана вирусна в китайските социални медийни платформи. Интернет потребителите не спират да хвалят мъжа за проявената сдържаност, а съпругата му определят като "опасно игрива".
Някои се възхищават на доверието й в партньора и липсата на ревност. Други обаче отбелязват, че "да поканиш бившите си на сватба винаги е лоша идея, дори в случая нищо да не се е случило". /jenata.blitz.bg

Публикувана на
01 Декември 2023 година