Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 5140 пъти

ОВЕН
Каквото получите и уредите днес ще е заслужено. Някой ще получи и откази след като дълго време е неглижирал една своя връзка, работа или предмет на дейност. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако действат невнимателно с роднини по имотните и наследствени дела. Бъдете максимално тактични и дипломатични. Вечерта сте на точното място.
ТЕЛЕЦ
Ден на преобразяването. До обед се занимавате с неотложните дела, но следобед е време да мислите и действате в една по-далечна перспектива. Предстоят неприятни разговори с един и сближаване с друг. За вечерта планирайте участия в престижни изяви. Опитайте да се видите отстрани и да коригирате избора и поведението си към някого. Не сърдете лъва, от когото зависите.
БЛИЗНАЦИ
Ден на заслужените придобивки. Получавате това, което сте си заработили в предните дни и месеци с отговорно или безотговорно поведение. Символ на деня е огледалото. За някой то е право и отразява вярно реалностите, но за друг има изкривяване в мисли, преценки и действия, което създава лъжлива увереност и престава за случващото се. Нищо получено не е случайно.
РАК
Днес се оформят лагерите на влияние. Луната от Рак е в опозиция на Плутон от Козирог. От днес и Меркурий навлиза в Козирог, така че при вас става доста напечено. Очертават се проблеми с роднини по имотните дела и делби. Ще се наложи да отложите старта на нова дейност или проект. Променят се графиците ви за пътуванията по празниците. Това ви изнервя и прави невнимателни.
ЛЪВ
Днес се плаща за работата и за удоволствията, Време е да се преброят пилците. Получава се по заслуги, така че не роптайте а помислете къде сте сбъркали и какво не сте оценили правилно. Символ на деня е леденото сърце. Не очаквайте компромис, а и трудно ще направите такъв, независимо кой и за какво ви моли. Днес вече не се дава отсрочка, исканията и претенциите са поставени на масата.
ДЕВА
Днес за вас действа пръстът на съдбата. На пръв поглед случайни събития може да променят из основи живота, работата и местоживеенето ви. Организирайте пътувания, посетете тези, за които мислите или сърцето ви вече е с тях. Ден на преобразяването. Лесно се сменя подхода, променя се декора, на който действаме и с който отдавна сме свикнали. Окопайте се на новото място.
ВЕЗНИ
Днес и за родените в третата декада ще има трудности в общуването и в отношенията с близки, партньори и шефове. Ден на леденото сърце. Не очаквайте да ви приемат с отворени обятия, особено ако в миналото сте направили грешен и необмислен ход. Днес се получава по заслуги. Приемайте всяко предизвикателство и си дайте сметка къде грешите и къде действате правилно.
СКОРПИОН
Ден на преобразяването, до обед линията ви на поведение и желания е една, а след това завивате рязко в друга посока. Важното уредете до обед, не планирайте рискови срещи за вечерта, не сте в добра законова позиция и някой може да ви хване на тясно. Днес може да срещнете ледени сърца и сами да се отчуждите и дистанцирате от някой, който до момента сте чувствали близък.
СТРЕЛЕЦ
До обед разчистете терена на връзките и не оставайте нищо неуточнено. Следобед Луната навлиза в хармоничния ви Лъв. Срещите от тази вечер ще носят протекции и придобивки, ще помогнат да излезете от лична криза. Ден на преобразяването. Време е да се откажете от някои илюзии и инстинкти, за да защитите новата си позиция. Всеки получава каквото си е заслужил.
КОЗИРОГ
Ден на илюзии и напразни надежди нещата да се развият по вашия сценарий. В трудна позиция са родените в третата декада, особено ако им предстоят преговори с роднини по наследствени дела и делби. Ще бъдете притискани с претенции и изисквания и на работното място. Може да се наложи да довършвате работата на колега. Бъдете сигурни, че всичко получено днес ще е заслужено.
ВОДОЛЕЙ
Време да се откажете от една илюзия. Излезте от застоя и тръгнете по свой път. Всичко получено в този ден е заслужено, не се оплаквайте, не се и възгордявайте. Даваме си сметка как и доколко ни оценяват както своите така и чуждите. Ден на леденото сърце. Вечерта Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Чака ви тежък уикенд, движете се по линията на най-малкото съпротивление.
РИБИ
Ден на леденото сърце, но родените в третата декада ще се похвалят с напредък, ще пробият леда-недоверие и може да се внедрят на изгодна и престижна професионална позиция. Печелите и група хора за личната си кауза. Съветът е да участвате в публични и артистични изяви. Излезте на сцената на живота, рекламирайте се по всички възможни начини и късметът ще ви намери.

Публикувана на
01 Декември 2023 година