Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Страшни снимки с тъщата на кмета на Цалапица

Драмата с кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, жена му и техните родители продължава с пълна сила, пише Glasnews.bg. Посинената майка на съпругата му Христина - Ваня Костадинова, разказа нови детайли около случая, при който, по думите й, роднините на кмета са й нанесли побой почти довел я до безсъзнание.
"Това са семейство Данаилови (родствена връзка с кмета на село Цалапица). В ляво на снимката, големият мъж, е човекът, който ме преби почти до безсъзнание, до него е синът му, който му помогна да ме завлечат до контейнера за боклук пред къщата им, а жената е Златка, " майка, предана съпруга и учителка в ПГТ" Асен Златаров" - Пловдив), тази жена през цялото време, се забавляваше, толерираше агресията на съпруга си и не спираше да ме обижда.
Споделям и снимки в сегашното ми здравословно състояние, от болницата все още под наблюдение и голяма опасност. Тези тримата твърдят, че съм паднала по стълбите на къщата им. Тази къща е само с две малки стъпала, тя е на един етаж, а аз съм със средна телесна повреда. Е сега нека кмета да каже "Има ли Сестра или не?", възмути се Ваня Костадинова.
Съселяни на Костадинова застанаха на нейна страна, посочвайки, че трябва да има справедливост.
"Тези тримата са за съда и да си понесат последствията", категорична е Б. Живкова.
"Само така, дръжте си за правата, госпожо. Как може такова нещо, вие сте добър човек", добавя С. Илиева. /блиц

Публикувана на
01 Декември 2023 година