Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Одрала кожата на баща си

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун и дъщеря му наблюдаваха демонстрация на военновъздушните сили на страната. В Северна Корея е бил отбелязан Денят на летците, а събитието се е провело в неизвестен град.
На снимките, разпространени от правителството се виждат баща и дъщеря облечени изцяло в кожени дрехи - Ким е в черно, а дъщеря му, чието име се смята, че е Ким Джу-ае, е с вишнев кожен шлифер. Световни медии веднага обърнаха внимание и на факта, че тя носи луксозни очила от марката Gucci.
Това не е първият път, в който дъщерята на вожда е забелязвана да носи скъпи дрехи и маркови аксесоари.
Резолюция 1718 на Съвета за сигурност на ООН забранява износа на луксозни стоки за Северна Корея, но явно това не пречи на елита на Пхенян да се сдобива с такива артикули.
Ким Чен Ун често е забелязван да носи швейцарски часовник IWC Schaffhausen, а съпругата му Ри Сол Джу е фен на чантите на Dior.
Тъй като точната дата на раждането на севернокорейските лидери се пази в тайна, предполага се, че Ким Джу е родена около 2012-2013 година и е на възраст между 9 и 11 години. Мнозина световни анализатори смятат, че именно тя е готвена за следващ управник на Северна Корея.
Смята се, че Ким Чен Ун има по-голям син, роден през 2010 г., и по-малко дете с неизвестен пол, родено през 2017 г.
Ким Джу Aе често придружава баща си в различни ангажименти, много от които и военни.
От разпространените снимки става ясно, че двамата са били силно аплодирани от севернокрейски военни, след което са били и на армейски концерт.телеграф

Публикувана на
02 Декември 2023 година