Новина от категория България
Архив на публикациите

Какво да направите със стария календар, за да имате късмет през новата година

До края на годината остават буквално няколко седмици. Време е да помислите за закупуване на нов стенен или настолен календар. Но какво да направите със стария? Разбира се, в случая трябва да го изхвърлите. Но според езотеричните вярвания, за да привлечете щастие и късмет трябва да извършите това действие не само в правилния момент, но и по правилния начин.

Няма смисъл да оставяте неактуален календар в купчината с вещи у дома. Още по-сериозна грешка ще направят хората, които оставят календара директно на стената или на масата.
Той определено трябва да се изхвърли. Това трябва да стане веднага след настъпване на дата, която вече не се споменава в него. Колко седмици има в една година? С други думи, ако на стената виси календар за 2023 г., то трябва да го свалите от нея и да го изхвърлите от дома си на 1 януари 2024 г.
Старият календар не трябва дори да се оставя в кошчето. Трябва да се изхвърли веднага в кофата за боклук или в контейнер за боклук на улицата. Ако тази процедура не се извърши правилно, тогава човек ще се сблъска със сериозни трудности през новата година, според езотериците. Това се отнася и за членовете на семейството му. Може би периодът ще бъде нещастен и ще бъде свързан с редица неуспехи. Не напразно новогодишната нощ се смята за мистична и необичайна. Има много суеверия, свързани с нея.
Ето кои са те: Колкото повече ястия на празничната маса, толкова повече пари ще дойдат през Новата година. Ако искате да срещнете любовта през новата година, трябва да закачите украса във формата на сърце на коледната елха. Ако едно момиче празнува Нова година с любимия си човек и го хване за ръка с настъпването на полунощ, това означава, че през следващата година взаимните чувства ще станат още по-силни. Ако мъжът пръв прекрачи прага на дома на 1 януари, това означава, че годината ще е щастлива. Ако има много сняг на Нова година, тогава лятото ще бъде дъждовно. Ако на 1 януари облаците са сиви, тогава е възможно скорошно затопляне, а ако са бели, тогава слана. Разбира се, всеки сам решава дали да вярва в тези суеверия или не. Важното е Нова година да се посрещне с положителни емоции и доброта в сърцето.
© Actualno.com

Публикувана на
03 Декември 2023 година