Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Глезльото Лоренцо Софи Маринкин показа среден пръст

"За всички, които четете новината - "вярно е". Така синът на Софи Маринова - Лоренцо, коментира вестта за ареста чрез стори в Инстаграм, захапал свита цигара в устата си. Изявлението на маминия глезльо идва часове след като новината бе съобщена. На сторито, Лоренцо размаха и среден пръст.
От полицията съобщиха, че Лоренцо - синът на Софи Маринова, е арестуван в София, след като у него било намерено бяло прахообразно вещество. Полицаитe от Пето районно при СДВР спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.
В автомобила бил и 21-годишният Лоренцо. У него намерили мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество. При тест то е реагирало на наркотик. Вероятно Лоренцо е бил задържан за 24 часа. Заявил, че това е "лична доза" и кокаина е предназначен за лична употреба.
Преди година беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити той признал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите софкиния синковец отрекъл да има нещо общо с това.
В края на този месец му предстоеща пищна сватба. Мълмата е, че кандидат-булката е избягала заради изцепките му. лупа

Публикувана на
03 Декември 2023 година