Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 4680 пъти

Овен
Всичко, с което се захванете днес ще носи ползи, късмет и придобивки в бъдеще. Важното е да карате нещата едно по едно и по степен на важност. Няма да стане и да ви се получи нищо, ако се разсейвате, ако правейки едно мислите за друго и тръгвайки в една посока сте обърнали главата си в друга. В момента късметът работи за тези, които успеят да се концентрират върху същественото.
Телец
Добре е да си направите стройна програма за деня и да не се отклонявате от курса. Погледите в странична посока ще провалят всичко замислено и може да ви скарат с важни за вас хора. Старайте се да контролирате ситуацията във всеки момент. Едно неочаквано събитие може да обърка живота и отношенията ви. Не се подавайте на изкушения и съблазни, не играйте хазартно и бъдете верни.
Близнаци
Ако още от сутринта тръгнете в най-важната за вас посока до вечерта ще уредите всичко, ще постигнете напредък, ще осъществите полезни връзки и ще реализирате всеки проект. Важното е да не се разсейвате и да не поемате странични ангажименти. Не рискувайте питомното в желанието да хванете дивото. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие и ще доминирате.
Рак
Днес всяка цел е достижима стига да сте концентрирани, да не се разсейвате с нещо друго и да знаете какво искате. Ако гоните две цели едновременно и действате в двете посоки ще загубите. Но, ако карате нещата едно по едно ще намерите решение и ще се помирите. От утре Венера ще ви гледа в перфектен аспект от знака на Скорпиона и ще стимулира любовния ви живот.
Лъв
Ден на обрати. Всеки гони своята плячка и до вечерта ще я настигне. Символ на деня е орел спускащ се върху заек. Не сменяйте посоката дори и да видите много по желана цел, защото и двата заека може да ви избягат. Добре е тази вечер да си поръчате сън, в който до видите решението на проблемите си. Взетите в момента решения ще ви помогнат да тръгнете към нова цел и посока.
Дева
Днес всяка покана е от значение и може да ви срещне с бъдещи партньори и спонсори. Пътувайте, водете преговори на място, уговорете съвместни дейности, поръчки, доставки и съвместни работни проекти. Може да се видите по важен семеен повод и да използвате времето за запознанства и взаимно опознаване. Вечерта си поръчайте сън-прогноза, в който да видите решението на проблемите си.
Везни
Денят е добър за начало както на значителни дела и проекти, така и за незначителни такива. Важното е да се съсредоточите над задачите и до вечерта ще постигнете целта си. В този ден всеки може да изкачи ново стъпало по пътя към желания успех и материалното обезпечаване. Някой ще го постигне чрез брак, друг ще тества собствените си възможности. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
Скорпион
Днес губят разсеяните и тези, които искат да свършат няколко неща или да си уредят срещи с различни хора на различни места. Ще закъснеете за едно, ще изпуснете друго, а за третото ще забравите. В този ден се тръгва само към една цел и чак когато я постигнете и уредите нещата се прави нов избор. С непоследователна политика и действия лесно може да си развалите отношенията.
Стрелец
Днес ще постигнете важна цел, ще вземете това, за което отдавна се борите и стараете. Ден на орела, който вече хваща своя заек. Ако действате разсеяно може и да пропуснете, но шансовете ви за успех са големи. До вечерта ще се похвалите с постижения и придобивки. Случващото се в този ден ще ви помогне да се издигнете на по-висока степен в развитието си, в живота и личните връзки.
Козирог
Денят е благоприятен за финализиране на важни начинания и семейни проекти. Някой се жени, друг пристига на точното място след дълъг период на изчакване. Не бързайте да стартирате нови проекти. Огледайте се, направете почивка след дългите дни на неуморна работа или очаквания. В момента обирате реколтата на старанията си в предните месеци. От утре и в любовта ще потръгне.
Водолей
Днес хващате едно за главата, друго за краката и така до никъде няма да стигнете. Съветът е да започнете от най-важното и като го приключите и уредите, тогава да започнете нещо друго. Преценете си добре силите, не си позволявайте да разчитате на друг, който ще ви поиска много за услугата. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън.
Риби
Днес ставате с точен план и намерения какво искате да постигнете, но странични фактори и събития може да ви отклонят от програмата, за което ще съжалявате. Не правете промени, на никого няма да угодите, а само ще си развалите отношенията. Не започвайте нищо, което не сте обсъдили с близките и партньора. Ще се похвалите с победа, ако водите лоялна и честна политика.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Декември 2023 година