Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Мадона не иска да остарее

Мадона продължава да обикаля света като част от турнето си. Сега певицата прекарва по-голямата част от времето си не у дома - в Лисабон, а в европейските столици, където изнася концерти. 65-годишната Мадж дълго беше разубеждавана от такова тежко изпитание. Напоследък звездата обаче е меко казано неудържима.
Певицата отчаяно не иска да остарее. Тя полага всички усилия да изглежда млада, но най-често многобройните манипулации, към които прибягва, само я обезобразяват.
През последните години Мадона се подложи на много пластични операции, но лицето й започна да изглежда все по-зле. Ето защо сега певицата все повече се крие зад големи черни очила.
Освен това Мадж постоянно избира партньори, които са забележимо по-млади. Например, наскоро тя се раздели с известния моден модел Андрю Дарнел. По време на връзката им той е само на 23 години. Сега, според вътрешен човек, близък до певицата, тя излиза с треньора на сина си по бокс. Младият мъж също е забележимо по-млад от Мадж, той е само на 29 години. Това обаче не притеснява певицата, тя активно споделя снимки с новия си любим в социалните мрежи.Мадона също избира доста странни тоалети напоследък. Всички са свикнали тя да е или гола, или с много тесни дрехи – това вече е част от нейния имидж. Сега обаче тя най-често изглежда просто неадекватна.
Наскоро звездата сподели снимка, която най-вероятно е направена след някой от нейните концерти. На него Мадона е облечена в къса черна рокля, чиято горна част се състои само от корсет. Певицата е с високи ръкавици на ръцете.
Такава рокля спокойно може да е по-скоро на някоя от дъщерите й. Тя изглежда странно на 65-годишната певица. Освен това тоалетът разголва и подчертава зони, които не е добре да се виждат. Мадона очевидно е искала да се покаже. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
03 Декември 2023 година