Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бойко Борисов: „Сглобката е паянтова!“

Сглобката е паянтова, каза Бойко Борисов на младежки форум в Сливен. Той попита присъстващите дали има смисъл ГЕРБ да остане. „Да, понасяме щети в момента, но плюсовете и добрите новини са повече“, заяви лидерът на партията и припомни някои от ключовите решения на правителството.

„Благодарение на това, че ние сме в тази паянтова сглобка има взето решение за два нови ядрени блока. Ако не беше ГЕРБ, това нямаше да го има“, категоричен бе той.
Според него страната ни има и огромни шансове за Шенген и еврозоната.
И допърни: „Ние трябва да намерим подходящата формула, която сега работи, скърца, паянтова е - безспорно е така. Дразнят ни много неща, сигурно и при тях е така, но това е единственото логично към момента“.
„Три години съсипахме всичко, в момента в държавата няма нито един авторитет. Няма нито една институция с авторитет. Как се управлява без авторитет?“, попита той.
„Всяка една от партиите може още утре да разруши правителството. Ако вие ми кажете, още утре няма да съществува. Искате ли го? Пет пъти го правихме“, обърна се Борисов към младежите на ГЕРБ.

Публикувана на
03 Декември 2023 година