Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Разбра се от кого са страстните звуци при тегленето на жребия за „Евро 24“

Жребият на Евро 2024, който беше теглен снощи в Хамбург, скандализира зрителите, след като по време на директното предаване се чуха порно звуци. Дори бяха отбелязани от водещия жребия представител на УЕФА Джорджо Маркети.
Британският таблоид в. „Сън“ твърди, че Виновник за еротичното озвучаване е известният на Острова ютюбър Даниел Джарвис. Той дори е публикувал на профила си в „Х“ видео как гледа жребия за европейското първенство по телевизията.
В един момент Днаиел оставя телефона си и набира номер. Секунди по-късно порно звуците се чуват в залата на филхармонията в Хамбург, която прие жребия.
След като пъшкането стартира, Джарвис започва да се смее и обявява с усмивка: „Давай, направихме го!“.
След това си призна с публикации в „Инстаграм“, че е виновникът за смущаващите звуци по време на жребия за европейското първенство.
„Това бяхме ние. Сложихме телефона в залата, обадихме се и тръгнаха звуците. Цели шест пъти по време не жребия за Евро 2024“, обяви Джарвис във видеото.
Джарво, каквото е използваното име от британеца в социалните мрежи, не за първи път си прави подобен еротичен майтап с директно предаване на футболна тема. В началото на годината той също пусна пъшкане в ефира, докато по телевизия ВВС течеше студио по време на мача между Ливърпул и Уулвърхемптън. Тогава водещият Гари Линекер опита да заглуши порно звуците, взимайки думата.блиц

Публикувана на
03 Декември 2023 година