Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Угрински уволни Рачков

„С Рачков всичко е възможно“ вече е в историята. Последният му епизод беше излъчен преди минути и повече най-вероятно няма да се завърне в ефира на Нова телевизия.
Началото на края обаче е било положено няколко седмици по-рано и то няма нищо общо с рейтинга, който и без друго беше много нисък. То е свързано с гостите, които кани водещият.

Един от тях му навлече много критики. Това е Румен Угрински, с когото са работили заедно в „Господари на ефира“. Угрински направи най-гнусното нещо в ефир, което е вбесило шефовете на Нова телевизия и те решили да се лишат от просташкото шоу на Рачков.
Румен си изсекна носа на сцената. Още с излизането той се издуха хубаво, което смути не само публиката, но и самия водещ, който иначе трудно се смущава.
След предаването от Нова поискали обяснение от продуцента Маги Халваджиян и водещия Димитър Рачков, но те не успели да дадат адекватно такова.
Продължението го знаем. Шоуто умря и вече не съществува, а Угрински не изпитвал никакви угризения за случилото се. Рачков обаче и до днес не му говорел и бил бесен, че зимата ще остане без съществени доходи.
Новият сезон на „Като две капки вода“ не е много сигурен, което прави положението на Рачков още по-тежко. Шоуто за имитации обикновено започва в края на февруари, но ниският му рейтинг от последния сезон кара шефовете на Нова телевизия да се двоумят дали отново да го включат към програмата за пролетта.клюкибг

Публикувана на
04 Декември 2023 година