Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Нехир Ердоган грабна сърцата на тв зрителите

Съдбата на решителната Мелек (Нехир Ердоган) грабна сърцата на зрителите на сериала. Въпреки че сълзите й на моменти идват в повече. И въпреки че по традиция в турските сериали гаднярите са крайно изобретателни в лошотията си, а тук за това се конкурират цели три образа – на изрисуваната Кадрие Карадаа (Ханде Каптан), на гневния чичо Джумали Ширхан (Низам Намидар), но най-вече на пройдохата Алпай Йълдъръм (Каан Чакър).
В сериала „Моето име е Мелек“ ще има още много сълзи и трагедии, но и щастливи моменти. Те предстоят. Като за начало свекърът Джумали отива да иска булка. Но Мерием (Диларай Йешиляпрак) не е правилната булка. Въпреки че на Мелек в момента изобщо не й е до това, мъките на героинята ще бъдат възнаградени. И Халил Ширхан (Кутси) ще я отведе до олтара, защото никога не е преставал да я обича. Дори по времето, когато го е наранила с бягството си с мъж, който не я заслужава. А именно Алпай ще стане донор на Мелек, защото лошият трябва да има и все някоя симпатична страна, но за това – друг път.
Фокусът днес е върху Нехир Ердоган, която е нежна, мила и ревлива в ролята на Мелек. Но чарът й идва и от това, че тя не е класическата красавица с безупречни черти, с която сме свикнали. Всъщност в този сериал целта е тя да изглежда изстрадала. И трябва да се признае, че се справя перфектно с ролята. Тя е майка за чудо и приказ, въпреки че в реалния живот не е изпитала това чувство. Продължава да копнее и за голямата и искрена любов след един провален брак.
Семейство
Родена на 16 юни 1980 г. в Измир, Нехир не е мечтала от малка да стане актриса. Родителите й са най-обикновени хора и не я поощряват да се занимава с изкуство. Прилежна ученичка и примерна дъщеря, тя се насочва към икономиката за бъдеща своя професия. Записва Университета „Мармара“ – Факултет по икономика и административни науки в бизнес администрация. Но в студентските й години пламва най-истинската и голяма любов, която е изпитвала досега – към театъра, киното, телевизията и всичко, свързано с тези области. Веднагасе прехвърля във Факултета по радио и телевизия. Една година след приемането й там момичето започва работа в телевизионния канал TRT 1 в програмата „Телепазар“, бързо печелейки любовта на публиката. В същото време Нехир започна да получава първите си роли в телевизионни сериали, отначало само епизодични, но вече запомнящи се.
Амбиции
Камерата я обича, но Нехир вече има по-големи мечти и иска да завладее не само публиката в Турция. Затова тя заминава за Америка и интензивно учи английски. Иска произношението й да е такова, че да може да се конкурира успешно с актриси от американски произход. Връща се обратно в Турция заради ролята на Назли в сериала „Чуждестранният младоженец“, благодарение на който печели милиони фенове по целия свят. В допълнение към телевизионните сериали и филми Нехир често участва в различни турски телевизионни предавания като водеща. През 2019 г. тръгват снимките на сериала „Моето име е Мелек“. По ирония на съдбата тя е вече разведена. Бракът й с Ахмет Сесигургиле просъществува от 2014 до 2017 г.
През 2022 г. Нехир Ердоган получи главната роля в сериала „Обещавам ти“. В главната мъжка роля е актьорът Еркан Петеккая. За съжаление, проектът се провали в рейтингите и беше закрит след 7 епизода.
• Дата на раждане: 16.06.1980 г.
• Място на раждане: Измир, Турция
• Зодия: Близнаци
• Височина: 1.74
• Семейно положение: Разведена:телеграф

Публикувана на
04 Декември 2023 година