Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ученичката, спипана на къра с кмета на Цалапица, свързана с убития Митко и единия близнак

Момичето, замесено в аферата с кмета на Цалапица, която завърши с побой над тъща му, се оказа забъркано и в друг случай в селото, който вече няколко месеца не слиза от новините. 16-годишната девойка е била ябълката на раздора между убития Димитър Малинов и единия от близнаците Борислав Динков, разказват жители на село Цалапица.
Въпросната девойка имала връзка междувременно с един от близнаците. Борислав , също я е харесвал. Кореспонденциите, открити в телефона на Митко, показват, че убитото момче си е пишело с нея минути преди Борислав да го извика и той да излезе от дома си и повече никога да не се върне.
В редица чатове се вижда, че между 16-годишната и убития Митко е имало отношения, а вероятно и инитмна връзка. В някои от съобщенията се забелязва още, че двамата не са искали да разкриват за контакта си, дори са се предупреждавали да крият телефоните си от околните , за да не се види нещо. В една от кореспонденциите с Димитър ученичката съобщава за някакъв проблем, но по инстаграм снимка, а той и отговаря, че съжалява, че си е дошъл в селото, защото се въртят само интриги. Всъщност тя е една от последните, с които Малинов е имал комуникация, преди да бъде убит.трафикнюз

Публикувана на
04 Декември 2023 година