Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6260 пъти

Овен
Венера навлиза в Скорпион, където не мисли толкова за любов, колкото за секс. Някой може да замине по работа, но да се срещне и с любовта. Този ден дава възможност да реализирате отдавна желаната любовна авантюра. Ще ви върви и в работата, а такова съчетание рядко се случва. Съветът е да се въздържате от връзки с колеги, за да не навредите и на работата и на любовта.
Телец
Днес вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на детронирането си Скорпиона, където ще остане до 29 декември. В този период любовта ще бъде заменена от стремеж към мимолетни сексуални връзки, което може да провали не един брак и духовна близост. Бъдете особено внимателни, предстоят новогодишни тържества и купони, които ще объркат живота ви.
Близнаци
Символ на деня е колесницата на победата, но за родените в първата декада ще има провокативни положения. Някой ще се опита да сложи прът във вашата колесница. Марс и Луна образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Вдига се градусът на напрежението, емоциите ескалират в агресия към някого и нещо. Старайте се да туширате създалото се напрежение и да не се подавате на провокации.
Рак
Днес всичко може да се постигне и уреди. Може да сключите нов договор, да се разберете с близки и любими, да влезете в нова среда и да осъществите връзките и преговорите, които са ви важни. Пътувайте, уредете срещи на място, подайте ръка и се споразумейте по новите предложения и сделки. Някой урежда и бизнес с чужбина, купува билет и резервира място за среща. Действайте активно.
Лъв
Ден за пътуване, за обмен на мисли и средства, за участия в конкурси и за влизане в нова делова среда. Подпишете нов договор или преподпишете стария при по изгодни условия. Чакайте повишение, Започнете самостоятелна дейност и нова връзка. Ден на подадените ръце, на равностойните договори и на перспективните начинания. Венера навлиза в Скорпион, не бъркайте секса с любовта.
Дева
Луната навлиза в Дева и сключва рискови аспекти със Сатурн и Марс. Предстоят разговори, които ще донесат обрати в отношенията, както с родителите и децата, така и с партньорите ви. Не си позволявайте компромиси, защитете базата, на която сте стъпили и работите. Може да влезете в перспективна среда и да преодолеете преградите по пътя. До дни печелите важни позиции и конкурси.
Везни
Денят се свързва с колесницата на победата. Някой пътува към любовта, друг урежда успешна сделка, а трети привлича спонсори и симпатизанти, с които в бъдеще ще върви напред. Приемайте предложените оферти и сами направете своите. Ден на подадените ръце в личен материален и политически план. Денят носи и изцеление за някой, който не се отказва и вярва в приложеното лечение.
Скорпион
Венера навлиза в Скорпион, където ще остане до 29-и декември, ще провокира играта на чувствата, ще ви вкарва в любовни игри и изневери. Сексът ще е причина за нападки и скандали. Трудно ще овладеете желанията и по празниците може да кривнете встрани от семейната пътека. Този ден ви дава много степени на свобода, позволява да уредите важни сделки и да привлечете спонсори.
Стрелец
Луната навлиза в Дева и задвижва кармичен кръст за родените в първата декада. Нищо няма да ви се даде наготово, ще трябва доста да се постараете, да сте на точното място в точното време и да поставите условията си. Ще срещате ултимативно поведение и хора, които ще се опитват да ви наложат тяхната рамка и подход. Пазарете се, не се давайте без бой, но преговорите ще са тежки.
Козирог
От днес до 29-и декември Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от Скорпиона. Ще имате време да се престрашите, да направите предложение в любовта и да бъдете с тези, които са ви на сърце. Луната навлиза в Дева, може да намерите най-подходящите си бъдещи партньори сред родените в този знак. Проблемът е, че от работа не ви остава време да се огледате. Започвате връзка с колега.
Водолей
Днес имате много посоки и варианти на избор. Уредете пътувания и делови срещи, посетете приятели, създайте нови връзки, преговаряйте по съвместните делови и творчески начинания. Някой може да намери спонсор и да уреди финансирането на проектите си. Ще ви води едно неудържимо чувство за движение напред и нагоре. Не се отказвайте от амбициите си, опитайте пак.
Риби
От днес до 29-и изкусителката Венера ще ви изпраща позивни от знака на сладострастника Скорпион. Трудно ще издържите на изкушенията. Денят ще ви предложи пътувания, срещи с интересни и важни хора и предложения, към които няма да сте безучастни. Може да сключите нови договори. Съветът е да не оставате на купона. Клюката ще изкара на показ прегрешенията ви.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Декември 2023 година