Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

От какво се плаши Дрю Баримор

В интервю за списание People, Дрю Баримор обясни защо избягва пластичните операции и други интервенции по лицето си. „Твърде бързо се пристрастявам и се страхувам да не проява зависимост към тези процедури. Това ме плаши само заради собственото ми отношение към нещата“, призна Дрю.
Още като тийнейджър актрисата се сблъска със зависимостта към алкохол и психоактивни вещества, а през 2021 г. реши напълно да се откаже от пиенето. Категорична е, че не желае да прави нищо за да се бори с процеса на стареенето: "Ще продължа по този начин, докато е възможно. Не съдя хората, които го правят, но не виждам нужда да прибягвам до пластични интервенции."
Баримор обаче призна, че харесва продукти за красота и обича да експериментира с цвета на косата си. Боядисва я толкова често, че "вече не може да си спомни какъв е естественият й цвят". Актрисата добави, че не иска да прибягва до пластични операции, защото се стреми да покаже на дъщерите си, 11-годишната Олив и 9-годишната Франки, че „да пораснеш, е дар."труд

Публикувана на
04 Декември 2023 година