Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бате Венци: Дакато пускаме Газон-Мазон, български футбол не очаквайте!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че очаква съдийска тесла в утрешния осминафинал за Купата на България срещу ЦСКА - София. “Утре ще бъде Баташко клане. Лицето Никола Попов ще ми свири - доказан чорбар. Следете внимателно, какво ще става. Сменен е съдията в последния момент и е сложен той”, каза Стефанов на пресконференция.
Заяви, че трябва да се налагат български играчи. И тговори на Гриша Ганчев, който наскоро заяви, че той е бил настоявал за правило за участие на български играчи в срещите от efbet Лига. “Гриша Ганчев никога не е предлагал и никога не е бил за това нещо. Предлагал го е в Микре. Само Данчо Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков, като беше в Изпълкома ме подкрепяше. Докато пускаме Газон-Мазон български футбол не очаквайте", отсече босът.
В свой стил обяви, че Димитър Бербатов няма шансове да стане президент на БФС. „Белият“ началник даже отсече, че ще смени името си, ако това се случи. “Димитър Бербатов няма да е президент на БФС. Ако стане, аз ще се прекръстя на Алияс Алиев Салиев. Срещал съм се със Стилиян Петров няколко пъти. Ако той се кандидатира отделно от Бербатов, бих го подкрепил”.
Открай време обича да хапе Бербата и неведнъж го е обвинявал в какво ли не. Най-вече, че през 2010 година Бербо е изоставил представителния ни тим, следвайки личните си интереси за сметка на родината.

Публикувана на
04 Декември 2023 година